Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Semnul Fiarei: Implanturile cu Microcip

implant cu microcip semnul fiarei

Odata cu aparitia metodelor de plata cu PIN dar si a cipurilor implantate sub piele (exista cateva tari in care se implanteaza deja cipuri si in oameni, nu doar in animale), unii au inceput sa fie ingrijorati de o apocalipsa iminenta.

Oricat am vrea sa fugim de adevar si de realitatea in care traim, aceste lucruri bat deja la usa si pare ca suntem in ultimele ceasuri. In curand, totul in jurul nostru va fi tehnologizat si nu vom mai putea sa facem mai nimic fara acel cip implantat sub piele, prin care putem sa fim urmariti non-stop si prin care putem fi controlati de la distanta.


Singurele avantaje ale unui cip de acest fel sunt pentru guverne si pentru cei care controleaza populatia, fiindca pentru omul de rand nu sunt aduse beneficii. Chiar si asa, privarea de intimitate ar trebui sa fie cea mai mica problema a noastra. Poate ca nu toti care citesc aceste lucruri sunt religiosi, insa trebuie luat in vedere ca in Biblie scrie negru pe alb:
"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei sau numarul fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase." (Apocalipsa 13:16-180)
Incepand cu Statele Unite, numarul de asigurare sociala va fi alcatuit dintr-o noua configuratie administrativa globala (apropo de globalizare) din 18 cifre ce vor permite ca oamenii sa fie urmariti oriunde in lume. Acest numar va avea forma a trei seturi de 6.
Conform acelorasi teorii ale lui Tim Willard, va exista un singur guvern mondial impartit in 10 natiuni. Una dintre aceste natiuni e formata deja si are o moneda unica. Este vorba de Uniunea Europeana din care tot mai multe tari care se desteapta vor sa iasa, in ultima vreme.

O solutie rationala si sigura este sa refuzam semnul fiarei, insa doar cei curajosi vor putea sa il refuze intrucat le va fi greu sa se mai integreze in societate celor care nu detin acest semn. Exista tari in care oamenii, nestiind ce fac, au ales de buna voie sa aiba cipuri implantate (Statele Unite) si chiar si tari europene in care s-au implantat cu forta aceste cipuri. Problema e ca odata implantate nu mai poate sa le scoata nimeni si toti doctorii se feresc de asta, pentru a nu ramane fara slujbe sau... fara viata.

Stiti acele filme tip Divergent, Maze Runner sau Jocurile Foamei? Ei bine, acele filme urmeaza sa devina realitate, din pacate. Poate ca aceste lucruri sunt greu de crezut, insa urmeaza a fi implementate in curand. Deja au prostit oamenii sa accepte ideea ca propriii caini sa aiba cipuri si tot pe oameni i-au prostit si obligat sa foloseasca tot mai mult cardurile si carnetele de sanatate "din comoditate", cand adevarul este ca de fapt, toate fac parte dintr-un plan ce are ca scop controlul total al maselor.
loading...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu