Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Otrava zilnica ce ne omoara incet: Balsamul de rufe

balsam de rufe otrava cancerigena

Toata lumea utilizeaza balsamul de rufe si a devenit atat de folosit incat nimeni nu mai sta sa ii puna la indoiala calitatile. Problema ar fi ca in spatele acelui miros frumos, stau multe toxine si substante chimice care pot provoca o serie de boli si probleme de sanatate, in special in randul copiilor.

Balsamurile de rufe contin emolienti care sunt formati din substante chimice proiectate sa se agate de tesaturi astfel incat mirosul sa ramana pe haine timp indelungat. Acest parfum care rezista este foarte daunator si in general, contine mare parte din substantele toxice de mai jos:

Alfaterpinolul - provoaca: ameteli, foame, pierderi de memorie, dureri de cap.
Acetatul de benzil - avand legatura cu cancerul pancreatic, vaporii acestei substante sunt iritanti pentru ochi, piele si caile respiratorii.
Alcoolul benzilic - provoaca probleme de sanatate si tulburari ale sistemului nervos central. De asemenea, se face vinovat pentru durerile de cap, greata, ameteli, varsaturi si scaderi dramatice ale tensiunii arteriale.
Cloroformul - o neurotoxina cancerigena ce provoaca pierderea constiintei, ameteli, somnolenta, greata si dureri de cap.
Linaloolul - narcotic ce cauzeaza probleme respiratorii si provoaca pierderea coordonarii musculare.

Acestea sunt doar cateva dintre toxinele care va pot afecta. Stim ca este greu sa eliminati balsamul de rufe din viata dumneavoastra insa acesta poate fi inlocuit cu alternative naturale care sunt mai eficiente, mai ieftine, mai sigure si mult mai sanatoase pentru familia dumneavoastra.
loading...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu