Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Antibioticul ce elimina toate infectiile din organism!


Sa nu credeti ca oamenii au inceput sa fie mai sanatosi odata cu aparitia medicamentelor. Nu! Am fost inzestrati cu foarte multe daruri de la mama natura, astfel incat sa putem fi sanatosi si sa avem grija de noi doar cu alimente de care putem face rost chiar din gradina proprie.

In acest articol vorbim despre o bautura ce actioneaza ca un antibiotic natural care distruge bacteriile rele din organism. Bautura imbunatateste sistemul imunitar, fluxul de sange si purifica sangele, fiind antivirala, antifungica, antibacteriana si antiparazitara.

Iata care sunt ingredientele pe care le contine aceasta bautura:

Turmericul
reducerea inflamatiilor
uciderea bacteriilor si ciupercilor
curatarea organismului
impotriva depresiei
mentinerea sanatatii creierului si inimii

Ghimbirul
inflamatii
bacterii
reduce durerea din muschi
impotriva ametelilor
bun pentru digestie
imbunatateste sanatatea inimii
reduce nivelul de zahar din sange

Usturoiul
antibiotic
excelent in vindecarea ciupercilor
ajuta la sanatatea inimii
regleaza tensiunea arteriala
detine antioxidanti
ajuta la sanatatea oaselor

Ceapa
amelioreaza inflamatiile
produce colesterol bun
un antibiotic puternic

Hreanul
deschide canalele sinusurilor
antibiotic
purifica urina
protejeaza impotriva cancerului
ajuta la raceala si gripa

Ardeii iuti
proprietati anti-inflamatorii
eficienti in sanatatea cardiovasculara
calmeaza durerile
ajuta la constipatie
reduc riscul de diabet zaharat tip 2
ajuta la mentinerea greutatii

Otetul
reduce colesterolul
regleaza nivelul de zahar din sange
imbunatateste digestia
creste nivelul de energie
mentine prospetimea respiratiei

Acum ca am terminat cu enumerarea ingredientelor, IATA CARE ESTE RETETA:
- 2 lingurite de pudra de turmeric (sau doua radacini)
- un sfert de cana de usturoi tocat marunt
- un sfert de cana de ceapa tocata marunt
- 700 ml otet de cidru de mere
- un sfert de ceasca de ghimbir ras
- 2 linguri de hrean ras
- 2 ardei iuti cat se poate de proaspeti

1. Adaugati toate ingredientele, in afara de otet, intr-un bol, si amestecati.
2. Mixtura se pune intr-un borcan in care se va pune si otetul ulterior. Raportul trebuie sa fie: O treime otet, doua treimi ingredientele uscate.
3. Se inchide borcanul si se agita.
4. Se pastreaza amestecul intr-un loc uscat si racoros (camara) pentru 14 zile, timp in care se va agita borcanul de cateva ori in fiecare zi.
5. Dupa cele 14 zile, stoarceti amestecul si ce ramane dupa stors, puteti folosi la gatit, sub forma de condiment.

Atentie! Amestecul e foarte puternic asa ca aveti mare grija la cantitatea pe care o beti. Recomandam o singura lingurita pe zi, iar dupa ce beti, puteti manca o felie de portocala, grepfruit sau lamaie.
loading...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu