Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

20:15 - Ora la care barbatii sunt cel mai dispusi sa asculte de sotiile lor

Conform ultimelor statistici obtinute de cercetatorii din Marea Britanie, se pare ca barbatii sunt cel mai dispusi sa asculte ceea ce sotiile lor au de spus, in jurul orei 20:15, cel mai probabil in timpul cinei.

Asadar, daca esti o femeie si vrei sa ai o discutie putin mai serioasa cu sotul tau, tot ceea ce trebuie sa faci este sa il abordezi atunci cand el s-a asezat seara la masa. Atunci va fi cel mai receptiv din toata ziua. Grija mare totusi, pentru ca situatiile pot varia de la caz la caz. Daca stii ca sotului tau nu ii place sa fie intrerupt in timp ce mananca, abordeaza-l inainte sa ii pui mancarea pe masa.

Studiul a fost efectuat pe un esantion de 1000 de femei si barbati, care au ajuns cu totii impreuna, la concluzia ca in jurul orei 20 si 15 minute, barbatii sunt cel mai pregatiti sa asculte ceea ce sotiile lor doresc sa transmita.

barbat ascultand de sotie

Aproape jumatate dintre cei intervievati au spus ca ar dori in jurul cinei sa poarte discutii serioase, in timp ce, femeile doresc in jurul aceleiasi ore (8:15), numai ca dimineata si nu seara.

Un alt moment favorabil pentru femeile care doresc sa-si abordeze sotii in momente cheie, este in timpul deplasarii cu automobilul, pentru ca asta ii relaxeaza pe barbati. De asemenea, daca doresti sa ii ceri sotului tau o favoare, fa-o cand va aflati in fata rudelor intrucat ii va fi greu sa te refuze. Unul din 5 barbati cedeaza in fata rugamintilor sotiei, daca acestea sunt adresate in prezenta familiei.

Cand sa nu il deranjezi?
Atunci cand face dus. Peste 75% au declarat ca se enerveaza daca sunt batuti la cap atunci cand fac dus.

Si mai greu de captat atentia barbatilor este atunci cand se joaca jocuri video. Conform studiilor, doar 1% dintre barbati chiar sunt atenti la ceea ce spune partenera, in momentul in care ei se joaca.

Vizionarea unui meci de fotbal este din nou, un moment prost ales, daca doresti ca el sa fie atent la ceea ce ai de spus. 92% dintre barbati vor oferi raspunsuri afirmative si scurte, pentru ca nu pot fi atenti si la meci si la discutia, care, in opinia lor, poate fi amanata.

De asemenea, barbatii urasc discutiile importante, in proportie de 95%, atunci cand vizioneaza un film. Barbatii sunt dispusi chiar si sa realizeze orice fel de treburi casnice, numai ca sa scape de "gura" sotiei, in situatiile cand sunt obositi si nu simt nevoia sa comunice.

Peste 80% din barbati sustin ca "trebuie sa vorbim" ii sperie deosebit de tare si nu e ceva cu care sa doreasca ca o conversatie sa inceapa. Femeile in schimb se tem foarte mult de "totul e ok". Acest "ok" le sperie cel mai mult, doearece in acele momente sotii lor cred exact contrariul.

Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu