Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Chiar s-a sinucis Adolf Hitler?

adolf hitler tanar

Varianta cunoscuta de toata lumea este aceea ca Hitler s-ar fi sinucis impreuna cu Eva Braun, in timp ce Berlinul era asediat de catre rusi, la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Chiar si asa, testele efectuate asupra presupusului craniu al lui Hitler, arata ca de fapt acest craniu apartinea unei femei. Asta poate sa insemne ca el chiar ar fi putut supravietui?

Diverse teorii ale conspiratiei sustin ca acesta ar fi fugit in Argentina, impreuna cu ofiterii nazisti responsabili pentru Holocaust, luand cu el cantitati importante de aur furat de nazisti. Conform acestei teorii, se pare ca Hitler ar fi reusit sa ajunga cu ajutorul unui submarin acolo, traversand Atlanticul si debarcandandu-l pe Hitler inainte ca echipajul sa fie prins de catre autoritatile argentiniene.

Altii sunt de parere ca de fapt Hitler a fugit si ca s-a indreptat spre o regiune mai friguroasa, iar asta conform unor evidente care sustin ca acesta pregatea inca din 1939 o expeditie germana secreta in Antarctica, unde urma sa fie construita o baza. Altii cred ca el ar fi ajuns aici inainte de sfarsitul razboiului, motiv pentru care, in anii '50 Statele Unite au atacat si bombardat in mod violent Antarctica, tocmai pentru a-l gasi pe Hitler, folosind chiar si arme atomice, nu foarte prietenoase cu mediul.


O a treia teorie sugereaza ca Hitler s-ar fi refugiat pe Luna. Nazistii au dedicati ani buni dezvoltarii de arme complexe si sofisticate, inainte de sfarsitul razboiului, iar printre acestea, desigur ca se numarau si rachete. Exista persoane care cred ca una din aceste rachete l-ar fi transportat in spatiu pe Luna. Chiar si asa, dintre toate teoriile, aceasta din urma pare a fi putin ridicola, insa nu de neglijat. Unii chiar sustin ca exista o colonie pe Luna unde traiesc circa 40-50 de mii de oameni, in cadrul unui habitat care nu a fost tainuit lumii si care este asigurat numai pentru cei din elita mondiala.

Poate ca nu vom afla niciodata ce s-a intamplat in '45 cu Hitler, dar un lucru este sigur: daca ar fi supravietuit razboiului, sunt putine sanse sa mai traiasca si azi... numai daca ar avea peste 125 ani...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu