Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 obiceiuri care iti distrug relatia

obiceiuri ce distrug relatia

Sacaiala
Nimanui nu ii place sa fie sacait. Sacaia este un lucru destul de "toxic" intr-o relatie. E important sa iti lasi partenerul sa fie el insusi si sa nu te bagi tot timpul in activitatile sale. Parerea ta poate este importanta sau apreciata insa nu tot timpul este binevenita. Este o linie foarte subtire intre a fi draguta si a fi super mega extra enervanta.


Comparatul
Invata sa il apreciezi pe cel de langa tine fara sa il compari cu alte persoane in permanenta. Poate ca X merge mai mult la sala sau Y e un mai bun gospodar, insa daca l-ai ales pe cel de langa tine sa-ti fie alaturi, crede-ma ca are mult mai multe parti bune decat oricine altcineva si te potrivesti mult mai bine cu el decat cu altii.

Vorbitul despre fostu'
Nu vorbi niciodata despre fostul. La fel ca si comparatiile, nimanui nu ii plac discutiile despre fosta sau fostul. Acea relatie avea partile ei bune, aceasta are alte parti bune. Lasa trecutul in urma si bucura-te de relatia actuala sau nu o sa mai poti fi niciodata fericita.

Lipsa de comunicare
Doar daca asculti ce are de spus partenerul, nu va fi de ajuns. Asta e si viceversa. Doar daca el te asculta, nu va fi indeajuns. Trebuie sa comunicati unul cu celalalt si sa va spuneti in mod constant toate problemele. De mentionat ca intr-o relatie nu trebuie sa vorbiti numai despre necazuri si parti rele, vorbiti si despre partile bune si ceea ce va face fericiti. Din cand in cand sunt bune si compromisurile. Chiar daca nu ai chef uneori sa asculti, fa un compromis pentru binele relatiei.

Trecutul adus in discutie
Chiar daca esti suparata sau chiar daca simti ca te provoaca, evita sa aduci in discutie certuri si neintelegeri mai vechi. Toate acestea nu vor face decat sa accentueze problemele pe care le aveti.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu