Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Desenele Animate manipuleaza mintile copiilor?

illuminati tangled sex

Poate ca pentru unii, desenele animate par a fi doar o simpla forma de entertainment a copiilor, insa in realitate, cel putin, dupa cum considera unii, aceasta este o alta forma a manipulare a mintii prin metode nu foarte subtile.

Adepti ai unor teorii conspirative sunt de parere ca exista o legatura intre desenele animate si controlul mintii. In fapt, este demonstrat ca exista multe semne si simboluri ale Illuminati in productiile celor de la Disney de care toti copiii sunt atat de indragostiti si care la inceput par a fi nevinovate. Trecand peste asta, vorbim despre un incident din Japonia, care a determinat episoade de greata si crize similare celor de epilepsie, in cazul a peste 700 de copii.

illuminati disney manipulare desene

Se pare ca aceste convulzii au fost cauzate de un anumit episod al unei serii celebre de desene animate. O explozie colorate in spatele unuia dintre personajele populare a folosit o lumina stroboscopica, stimuland celulele nervoase, ceea ce a determinat convulsii, senzatii de sufocare, probleme de vedere si greata.

Se crede ca lumina stroboscopica produce un efect similar cu cel al hipnozei; se presupune ca acest caz nu a fost primul cand persoane ce s-au uitat la televizor au suferit atacuri de tip epileptic.

Asadar, ramane intrebarea daca e posibil ca desenele animate sa foloseasca aceste aparente inofensive, pentru a ascunde diferite experimente efectuate asupra copiilor? Se zvoneste ca Pentagonul a cercetat efectele luminii stroboscopice pentru a produce o arma neletala iar Rusia, se crede ca a produs un virus informatic ce afecteaza functiile organismului pe aceeasi cale.

Tu ce parere ai? Te-ai uitat vreodata cu atentia la detaliile din desenele vizionate de copilul tau?
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu