Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa prepari Clatite de Post, cu Halva (sunt delicioase)

clatite de post cu halva

Daca tii post si ti-ai dori sa mananci ceva dulce, iata care este solutia! Clatitele de post cu halva sunt atat de bune incat pot fi servite atat calde cat si reci. Nu veti regreta!

Ingrediente necesare:
300g faina
500ml apa minerala
100 ml ulei
200g halva
o lingurita praf de copt
50 g zahar
un varf de cutit de sare

Timp de preparare: 15 minute
Timp de gatit: 80 minute
Total: Aproximativ o ora si jumatate (+/- 95 minute)
Portii: 4

Instructiuni de preparare:
Se amesteca toate ingredientele si apoi se mixeaza pana obtinem o pasta consistenta (precum smantana subtire). Lasam compozitia sa stea in frigider, timp de o ora, dupa care ungem tigaia cu ulei pentru fiecare clatita. Dupa ce tigaia e incinsa, adaugam un polonic din aluat, iar dupa ce vedem ca s-a copt pe o parte, o intoarcem si adaugam 2 linguri de halva data prin razatoare. Dupa ce s-a copt si pe cea de-a doua parte, o impaturim. Se poate servi simpla sau chiar cu putina miere de albine. Pofta buna!

Citeste si: Cei mai buni Cartofi Crocanti la Cuptor (de post)
loading...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu