Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Leguma Sângerie ce tratează Cancerul, Leucemia și alte zeci de boli

sfecla rosie proprietati

Iata leguma sangerie care are proprietati cu adevarat sanatoase. Este cunoscuta inca din antichitate ca fiind buna pentru tratarea si prevenirea multor boli si afectiuni. Fiind bogata in zinc, magneziu, iod, sodiu sau calciu, este foarte recomandata in special femeilor.

Da! Ai ghicit! Este vorba de sfecla rosie, care datorita continutului de colina poate face toate acestea! La ce este buna sflecla rosie si in ce cazuri ne poate fi utila?

- Sucul de sfecla rosie ajuta la detoxifierea organismului, multumita acestui continut de colina despre care mentionam mai sus. Tot ce trebuie sa faci este sa consumi regulat suc de sfecla rosie.

- Sfecla rosie este foarte utila in cazul bolilor de ficat si rinichi, vezica, splina sau hipertensiune. Sucul de sfecla rosie combinat cu suc de lamaie sau suc de morcovi, poate sa faca minuni, daca este consumat in mod regulat. Un blender este arhisuficient ca sa prepari aceste sucuri, iar daca nu inca nu ai unul in casa, poti gasi unul foarte ieftin aici.

- Previne cancerul. Da, ai citit bine. Datorita continutului de aminoacid pe care il are in dotare, sfecla rosie are un rol important in combaterea cancerului, datorita betaninei.

- Scade colesterolul rau, multumita continutului de niacina.

- In cazul leucemiei, se recomanda o dieta ce presupune consumul a 450-500 ml de suc de sfecla, telina si morcov, zilnic, pe o durata de 2 luni, urmata de 15 zile de pauza, dupa care poate fi reluata.
loading...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu