Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa-ti faci propriul filtru de apa, acasa

filtru de apa acasa ieftin

Iata cum poti sa iti faci propriul filtru de apa acasa si sa bei apa curata si cristalina la orice ora din zi sau din noapte. Partea si mai tare este ca nu te costa mai mult de 5 lei sa realizezi acest lucru, asadar, daca ti-am captat deja atentia, citeste in continuare.

Poate ca te vei intreba de ce sa faci acest lucru?
Ei bine, apa este necesara existentei umane, este evident ca fara ea nu putem sa traim. Din pacate, datorita poluarii, apa uneori poate sa contina chimicale, toxine sau bacterii de care trebuie sa ne ferim. Ca sa prevenim asta, vom avea nevoie de un filtru de apa bun. Este bine stiut ca apa filtrata are un gust mai bun.

Pentru a realiza un filtru de apa vei avea nevoie de:

  • O sticla goala
  • Ac
  • Patent
  • Bricheta
  • Hartie de filtru
  • Apa
  • Cana
  • Carbon activ

Cum se realizeaza:
Taie capul sticlei goale si foloseste patentul ca sa tii acul in timp ce il incalzesti cu o bricheta/lumanare sau orice alta sursa de foc sigura. Cand acul este incins, fa cateva gauri pe fundul sticlei. Gaurile trebuie sa fie mici, astfel incat carbonul activ sa nu treaca prin ele.

Pune mai apoi hartie de filtru in sticla de plastic, apoi ia carbonul activ si toarna-l intr-o treime de sticla. Carbonul activ este des utilizat pentru filtrarea apei, fie in piscine sau acvarii, asadar tine minte ca nu e pentru prima data cand aceasta metoda este folosita. Uneori e folosit si pentru filtrarea aerului sau a alcoolului. De cumparat, poate fi cumparat de la magazinele de profil sau online. Acesta este foarte bun in a elimina pericolele, gustul sau mirosul ciudat al apei.
loading...

Mai departe, asaza sticla deasupra unei cani si incepe filtrarea turnand apa incet in filtrul de apa. Ea va aluneca in sticla de apa, unde carbonul activ o va filtra. Rezultatul consta intr-o apa atat de pura precum cristalul.

Acest tip de filtru facut in casa elimina majoritatea elementelor daunatoare precum metalele, substantele chimice, virusii sau bacteriile. In cazul in care vrei sa elimini bacteriile si virusii, retine ca trebuie sa fierbi totusi apa.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu