Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Atentatele de la 11 Septembrie - Adevar sau Minciuna?

Chiar si in ziua de astazi inca mai sunt oameni care cred ca atentatele de la 11 septembrie au fost savarsite de teroristi. Intr-adevar, de teroristi au fost savarsite, insa sunt ei intr-adevar arabi, sau de fapt sunt... americani?

Exista oameni care sustin ca guvernul Statelor Unite a fost complice la evenimentele ce au avut loc la data de 11 Septembrie. Motivul? Sporirea controlului asupra populatiei, prin intermediul terorii. 
Numeroase ipoteze sustin ca, pentru a putea controla populatia mai bine prin spionarea acestora si limitarea drepturilor, este nevoie ca oamenii sa creada in anumite amenintari a unor entitati teroriste, pentru a fi de acord sa le fie incalcata intimitatea, cat timp cred ca de fapt sunt protejati. Dar de fapt, de cine suntem noi protejati si cine sunt adevaratii teroristi?

atentatele 11 septembrie conspiratie

Multi oameni sustin ca, la fel ca in cazul Pearl Harbor, americanii s-au lasat atacati (desi acum se presupune ca s-au atacat singuri), pentru ca populatia sa fie ulterior de acord cu un razboi, care, in alte conditii ar fi fost de neconceput. Exista personalitati care sustin ca ceea ce s-a intamplat seamana deosebit de tare cu episodul incendierii Reichstagului de catre Hitler, la data de 27 Februarie 1933. Acesta a pus incendiul pe seama comunistilor, declarand stare de urgenta si suspendand drepturile si libertatile civile normale ale cetatenilor, investind guvernul cu autonomie completa. 

La 3 Octombrie 2001, Congresul aproba "Actul Patriotic", o lege care limita libertatile civile (ale americanilor) si permitea trimiterea in inchisoare fara judecata a oricarei persoana considerate de guvern, o potentiala amenintare la adresa securitatii. Cea mai interesanta parte din acest document vorbeste despre reasezarea fortelor militare americane pe glob, acest lucru neputand fi realizat decat treptat, cu exceptia cazului in care un eveniment catastrofal s-ar produce in lume.

Suspiciunile sugereaza ca acele avioane nici macar nu au lovit turnurile, intrucat in New York era indicata in acea zi, o activitate seismica deosebit de intensa, cu putin timp inainte de prabusirea Turnurilor Gemene, si nu cand deja acestea s-au prabusit. Numeroase teorii sustin ca au fost plasate bombe de-a lungul etajelor, astfel incat acestea sa explodeze treptat si sa para ca avioanele au lovit turnurile. Aceasta teorie e sustinuta de faptul ca Turnurile au facut implozie in loc sa se prabuseasca in lateral.

John Farmer, fost procuror general a publicat o carte intitulata The Ground Truth in care sustine ca versiunea oficiala a evenimentelor se bazeaza pe depozitii si documente false. Acesta afirma ca la un moment dat in cadrul guvernului, s-a ajuns la un acord, sa nu se spuna adevarul despre ceea ce s-a intamplat. Casetele contineau o poveste radical diferita de ceea ce presa spunea publicului. Parerile sale par sa fie confirmate si de seful comisiei 9/11, Thomas Kean care sustine ca nici pana in ziua de astazi nu ni s-a spus de fapt adevarul care este departe de faptele relatate.

Dovezile clare de la Pentagon dau de asemenea nastere unor tulburatoare intrebari. Cum de a fost Pentagonul lovit intr-o aripa care fix in acel moment, intamplator era goala? De ce nu s-au gasit urme vizibile ale unui avion printre resturi si cum de existau atat de multe informatii despre deturnatori intr-un timp atat de scurt, ca sa nu mai vorbim de faptul ca a fost descoperit un pasaport intact, ca prin miracol, in mijlocul resturilor de la Turnurile Gemene. Cum de sunt inca in viata cel putin sase dintre cei despre care se presupune ca au deturnat avioanele si cum de pe listele de pasageri facute publice, nu este trecut nici un nume arab?


Soarta celui de-al patrulea avion a dat nastere si el la controverse, dupa ce s-a prabusit pe un camp langa Pennsylvania, asta dupa ce pasagerii s-au revoltat. A fost singurul care nu si-a atins tinta, fiind doborat de catre un avion de vanatoare american. Pasagerii descoperisera adevarul in legatura cu complotul si intervenisera cu succes, iar pentru ca guvernul nu putea permite sa se afle adevarul si sa ramana supravietuitori care sa ii arate cu degetul, au decis sa... scape de ei.

Atentatele de la 11 Septembrie reprezinta o forma de manipulare la fel de reusita precum atacurile din Franta, atacurile celor de la ISIS (despre care se presupune ca ar fi finantati tocmai de americani pentru a dezbina Uniunea Europeana), ca sa nu mai vorbim despre Cazul Colectiv, in urma caruia guvernul a fost schimbat. Toate aceste evenimente sunt gandite bine si nu sunt accidente sau lucruri realizate la intamplare. Deschideti ochii si nu mai credeti in mass-media. 

O parte din informatiile din acest articol reprezinta fragmente si au fost extrase din cartea "111 teorii ale conspiratiei, de Jamie King". 
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu