Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

"Vreau sa o cuceresc, dar nu știu cum..."

Îți place de ea, te atrage, te provoaca, te starneste și ai vrea să fie numai a ta, însă nu prea știi cum sa o cuceresti. În mod normal, ți-as spune „iata ce trebuie sa faci” însă asta nu o să te ajute. Nu o să te ajute pentru ca fiecare are felul sau de a acționa în anumite situații, felul lui de a se comporta în anumite imprejurari și felul sau de a gândi și accepta lucrurile. Pe lângă asta, orice situație poate sa difere de la caz la caz, așa ca nu exista un set exact de reguli după care sa actionezi, considerand ca asta îți va aduce succesul. Adevărul este ca fiecare are propria lui reteta a succesului, pentru ca fiecare este unic. Problema ta este ca trebuie sa te descoperi și sa încetezi sa vrei sa fii ca alții.

Nu îți voi spune ca trebuie sa fii tu însuți, pentru ca a devenit deja un cliseu și chestiile astea ți le poate spune oricine. Eu îți voi spune sa fii tu însuți, dar cu mici ajustari. Oricine poate să fie mai bun și oricând este loc de mai bine. Eu îți voi spune sa fii tu însuți, dar puțin mai bun decât de obicei, însă... tu însuți, da?

cum cuceresti o femeie

Ce trebuie să faci ca sa o cuceresti?
Nu îți recomand sa ii câștigi inima, ca inima o câștigi în timp, nicidecum la primele doua trei interacțiuni pe care le vei avea cu ea. Nu îți recomand sa ii câștigi nici atenția, pentru ca nu o cuceresti așa. Dacă ii câștigi atenția, vei fi doar unul din fraierii care reușesc sa ii câștige zilnic atenția, însă fără rezultat. Ii place când este curtata, însă e satula sa ofere atenție. O femeie are nevoie de câte o provocare din când în când, și crede-mă... cele care sunt curtate de foarte mulți bărbați, îl vor dori exact pe cel care nu o curteaza. Poate te vei întreba cum este posibil așa ceva, întrucât doar dacă o curtezi vei ajunge în atenția ei. Te înșeli. Dacă o curtezi cum o fac ceilalți, nu te vei alege decât cu câteva lacrimi sterse pe cravata. (pentru ca da... bărbații poarta cravata, nu papion)

Câștiga-ti propria atenție
Crede-mă, este foarte important. O femeie are un simt al observatiei mult mai dezvoltat decât un bărbat. Va vedea cu o singura privire toți bărbații din încăpere și va ști de îndată care este interesat de ea. Te va vedea și pe tine și se va aștepta ca la un moment dat sa o abordezi, însă dacă vrei sa o cuceresti, nu-i intra în joc. Femeilor le plac provocarile, după cum îți spuneam mai sus. Așadar, câștiga atenția celor din jurul tău. Nu flirta cu alte femei, ci încearcă sa socializezi cu toată lumea. Fă-i pe toți să se simtă bine în preajma ta și ai grija ca ea sa vadă asta. Odată ce câștigi atenția celor din jur, este ca și a ta. Brusc, i-ai furat lumina, pentru ca reflectoarele sunt acum indreptate înspre tine. Din spectator, ai devenit protagonist, iar acum ea este cea care ar dori sa îți intre în gratii, nu invers.

Nu ii face jocul
Chiar dacă își arata intentiile și îți transmite discret ca s-ar simți bine în compania ta, ar fi bine sa nu ii accepți din prima avansurile, caci altfel... vei fi la fel ca ceilalți. Nu o refuza, pentru ca nu ii va plăcea, dar transmite-i ideea ca nu ești atât de ușor de „agatat”. Ar mai fi și situatia în care ar fi prea mandra ca sa te abordeze. Nu e o problemă, pentru ca o vei aborda tu, însă puțin mai târziu, după ce se liniștește, ca sa nu ii dai impresia ca ai plănuit asta de la început. Trebuie în permanenta sa ii dai impresia ca nu te poate avea, ca sa te doreasca mai mult și mai mult. Chiar dacă o abordezi, nu îți deschide în totalitate cochilia, las-o să se chinuie, las-o sa te doreasca. Trebuie sa ții minte ca o femeie de acest tip își va dori mereu ceva ce nu va putea avea. Femeile de acest gen urăsc să fie niște pierzatoare, astfel ca mereu vor lupta pentru ceea ce nu pot avea, dar mai important, își vor dori ceea ce nimeni nu poate avea.


Odată ce ai făcut-o să se simtă ca o învingătoare, crede-ma ca va fi numai a ta. Asta necesita, totuși, multă rabdare și tact, pentru ca va trebui sa te adaptezi în funcție de situație. Tine minte ca nu tot timpul va funcționa, așa ca nu trebuie sa disperi dacă nu îți va ieși întotdeauna. Trebuie sa retii faptul ca dacă vrei sa o cuceresti și sa fii sigur de sentimentele ei, fă în așa fel încât ea sa trebuiască sa te cucereasca!

Citeste si: De ce se despart cuplurile: Barbatii nu iarta, femeile nu uita
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu