Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Elixirul străvechi cu USTUROI macerat în VIN ROȘU

elixir stravechi usturoi vin rosu

Iata bautura naturala care a vindecat zeci de boli si de care medicii nu vor ca tu sa stii ca exista!

Odata cu trecerea anilor devenim tot mai sensibili la stimulii exteriori si suntem predispusi unor serii de boli care mai de care mai grave. Aceasta bautura este naturala si nu iti poate face nici un rau, fiind alcatuita din doua ingrediente naturale: usturoi si vin rosu.

La ce ajuta aceasta bautura?
- Purifica sangele
- Intareste sistemul imunitar
- Intareste vasele de sange si inima
- Imbunatateste capacitatea de lucru a corpului
- Elimina depunerile de sare din organism

Cum se prepara:
Se iau 12 catei de usturoi, taiati fiecare in patru bucati si se pun intr-un recipient cu vin rosu (borcan) apoi se inchide acesta cu capac. Acest recipient trebuie pastrat langa fereastra, la lumina, timp de doua saptamani. In acest timp, se recomanda sa amestecati zilnic, de trei ori pe zi, apoi, dupa cele doua saptamani, strecurati si pastrati lichidul intr-un vas de sticla, apoi bucurati-va de un remediu natural si sanatos.

Sunt cunoscute beneficiile usturoiului inca din cele mai vechi timpuri, acesta fiind responsabil pentru tratarea multor afectiuni. Usturoiul este considerat ca fiind cel mai puternic antibiotic natural, iar despre vinul rosu se cunosc de asemenea foarte multe beneficii, pe care le puteti citi aici, intr-un articol precedent.
loading...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu