Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Vis de Iarna

vis de iarna craciun

Cu siguranța, aceasta perioada este cea mai așteptata in fiecare an. Cred ca este foarte ușor sa ne dam seama de ce.

Nu pot descrie cum, dar de fiecare data, aceasta perioada așterne ceva magic peste tot. Poate ca unora li se pare o prostie cand aud ca "de Crăciun se întâmpla minuni", dar chiar asa si este. Minunile sunt de toate tipurile, si in general se referă la modul in care se schimba unii oameni de Crăciun. Nu degeaba se spune ca de Crăciun sa fim mai buni, mai darnici, sa încercam sa ne pese mai mult de cei din jur decât de propria persoana. Sa ne facă mai mare plăcere sa dăruim decât sa primim. Si cum sa nu iubești Crăciunul cand vine la pachet cu atât de multe lucruri frumoase.

Cred ca tuturor ne da o stare de bine atunci cand vedem tot orașul împodobit si luminat, la fiecare geam luminițe, in case se simte mirosul de friptura proaspăt scoasă din cuptor si a cozonac. Bradul sta in mijlocul casei frumos împodobit de toată familia, la televizor oamenii urmăresc in fiecare an filmele "Singur Acasă", in Ajun, copiii așteaptă cu nerăbdare sosirea lui Moș Crăciun cu multe cadouri, iar in prima zi de Crăciun, toata familia se aduna la un loc, rad, povestesc, cânta colinde si se bucura de aceste clipe petrecute împreuna.

Crăciunul va fi întotdeauna un prilej de bucurie pentru toți oamenii, dar dacă stam sa ne gândim, cel mai frumos Crăciun era atunci cand eram copii. O parte din farmecul Crăciunului a plecat odată cu Moșul, dar mereu vom găsi motive pentru care sa ne bucurăm de aceasta sărbătoare magica.

Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu