Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Alimentul care distruge ficatul mai tare decat alcoolul!

alimentul care distruge ficatul

Stiai ca exista un aliment care iti poate distruge ficatul, chiar mai tare decat alcoolul? Este vorba despre zahar, care, conform oamenilor de stiinta, este mult mai periculos pentru ficat.

Daca consumi zahar in mod excesiv poti sa te pregatesti pentru diabet. Boala ficatului gras non-alcoolic duce, sau poate duce la ciroza si la diabetul de tip 2. Aceasta boala apare pe fondul consumului excesiv de zahar.

Conform unui studiu recent, cercetatorii au descoperit ca desi cei care consuma mult zahar nu se vor ingrasa tot timpul atat de tare pe moment (2% in medie), ficatul lor va fi cel care sufera, acumuland cu 27% mai multa grasime.

Asadar, sa incercam sa avem mai multa grija de ficatul nostru, pentru ca el e centrul unde se proceseaza "chimic" toate otravurile pe care le mancam, ficatul actionand ca un fel de centru de dezintoxicare, pentru a elimina alcoolul si substantele nedorite, din organism. Pe langa asta, ficatul genereaza enzime, proteine si vitamine care ne sunt necesare si fara de care nu am putea sa traim.

In medie, ficatul cantareste intre 1.5 si 2 kilograme, fiind situat in partea dreapta a abdomenului, langa stomac, fiind la fel de important precum inima si plamanii.
loading...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu