Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cand spunem "TE IUBESC" intr-o relatie

cand ne declaram dragostea

TE IUBESC ne duce cu gândul la ceva foarte serios și în același timp pasional. Asta dacă e vorba bineînțeles de o relație de cuplu. Aceste cuvinte pot determina chiar stadiul unei relații în funcție de momentul în care sunt spuse și pot fi benefice... sau dăunătoare unui cuplu.

În primul rând, contează extrem de mult în ce moment al relației vă aflați în momentul în care vă dezvăluiți sentimentele. Cum am spus mai sus, ele pot chiar determina acest moment. De ce? Pentru că nu există o regulă anume care să ne învețe după cât timp pot fi spuse, ci sunt anumite situatii cheie într-o relație când simțim să spunem asta. Astfel, se definește stadiul în care se află cuplul pentru că totul devine mult mai serios din acel moment. Cu toții știm că nu spui te iubesc oricui și oricând, decât dacă ceea ce simți este foarte puternic și te gândești chiar și la un viitor alături de acea persoană.

Aceste cuvinte nu trebuie să fie, în niciun caz, spuse după un anumit plan. Adică nu este nimic normal să stai acasă, singur, cu ochii în tavan și să îți faci un întreg scenariu în cap referitor la cum va fi peisajul din spatele vostru și cu ce fel de voce îi vei spune acel te iubesc. Nu! În niciun caz. Va părea totul fals și plănuindu-ți, nu vei face decât să strici farmecul. Un asemenea lucru îl spui când nici măcar tu nu te aștepți. O spui intr-un moment în care simți că ai aripi lângă persoana respectivă și ai vrea să petreci cât mai mult timp alături de ea.

Pe lângă aceste sentimente înălțătoare pe care le simți, mai trebuie să fii conștient de un lucru. Este posibil ca aceste sentimente să nu îți fie împărtășite la aceeași intensitate. Asta nu înseamnă neapărat ceva rău. Trebuie să știi că sunt momente într-o relație în care unul iubește mai mult decât celalalt, dar sentimentele ajung să se echilibreze cu timpul. Tocmai din acest motiv, nu trebuie să spui te iubesc și să te aștepți să ți se răspundă chiar in același moment. Poți să te bucuri dacă partenerul nu îți oferă un răspuns imediat pentru că asta ar însemna că este o acțiune instinctuală și inconștientă. Este mult mai bine să primești un răspuns din partea celuilalt într-un moment în care acea persoană simte fericirea nemărginită lângă tine. Repet, nu trebuie să simțiți asta în același timp.

ursulet de plus dragosteÎn al doilea rând, un aspect important referitor la momentul în care ne spunem te iubesc este intensitatea sentimentelor. Un te iubesc spus la începutul unei relații nu se compară cu unul spus după câțiva ani. Cel spus la început este de fapt un impuls de moment și suntem luați de val atunci când îl spunem. Nu înseamnă că nu simțim, poate că este cel mai intens pentru că la început suntem toți foarte îndrăgostiți, dar este doar ceva de moment. Pe când, un te iubesc spus după o perioadă mai lungă de relație, este unul cu adevărat sincer pentru că ajungem să cunoaștem persoana de lângă noi cu defecte și calități și să realizăm că o iubim cu adevărat. De fapt, putem fi siguri pe ceea ce simțim, atunci când suntem dispuși să acceptăm și chiar să iubim defectele partenerului.


Revenind la început, am menționat faptul că aceste două cuvinte pot fi chiar dăunătoare într-o relație. Acest lucru se întâmplă pentru că ele pot să sperie uneori și să îl facă pe celălalt partener să se gândească mai bine la evoluția relației. În unele cazuri, acesta își poate da seama că relația se dezvolta prea repede și că nu îi poate oferi partenerului ceea ce primește. O altă situație în care ”te iubesc” poate dăuna unei relații, este atunci când se folosește în exces. Nu înseamnă că odată ce ne-am dezvăluit sentimentele, trebuie să facem un obicei din asta. Fiecare moment în care spunem aceste cuvinte trebuie să fie special și nu din obligație sau din obișnuință. Partenerul se poate simți sufocat dacă îi spui asta prea des și astfel nu faci decât să îl îndepărtezi.

În concluzie, este bine să ne spunem te iubesc atunci când simțim asta și nu doar din obligație. Trebuie să avem grijă la momentul în care spunem aceste cuvinte și mai ales la cât de des le folosim. Și cel mai important, să nu ne așteptăm să ni se răspundă imediat și să nu interpretăm acest lucru ca pe ceva extrem de rău.

De acelasi autor: Cum faci să funcționeze o relație la distanță
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu