Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Adevărul din spatele sistemului de învăţământ - Manipulare şi control prin îndobitocire!

"... orice analiza a unui manual scolar obisnuit printat inainte de 1910 arata, in mod dramatic, ca elevii invatau aptitudini matematici despre care putini din elevii de azi stiu."

Daca este sa ne luam dupa paragraful de mai sus, am putea interpreta ca elevii din ziua de astazi sunt mult mai slab dotati fata de cei de acum un secol. Adevarul este altul, unul cumplit si va soca multa lume. Este posibil ca multi dintre dumneavoastra sa le considere teorii ale conspiratiei, insa urmatoarele fapte pe care urmeaza sa le prezentam sunt adevarate.

sistemul de invatamant secolul 20

Inainte de toate, sa ne raportam la zilele in care traim
Observam cum in Romania, de la an la an, elevii au rezultate tot mai slabe la invatatura si devin tot mai preocupati de gadgeturi (tablete, telefoane, laptopuri). Multi, ar da vina pe acestea pentru ca ii distrag pe elevi de la invatatura, ceea ce este si adevarat. Chiar si asa, dusmanul este altul!

Veti fi tentati sa dati vina pe sistemul romanesc de invatamant si pe tara in care traim. Adevarul este ca, la fel precum o boala se raspandeste in corp, asa se raspandeste si manipularea la nivel mondial. Sistemele de invatamant functioneaza prost cam peste tot, pentru ca asta este si scopul celor care ne conduc. Intr-adevar, exista tari, in special cele nordice, unde sistemul de invatamant este mult mai bine pus la punct decat la noi, insa chiar si acolo este loc de mai bine, sau poate ca e mai bun sistemul de invatamant si datorita faptului ca anumite influente nu s-au impus inca atat de tare acolo.

Daca nu avem educatie, nu avem nimic!
Educatia sta la baza tuturor lucrurilor care ne formeaza ca societate. Un tanar needucat este mult mai usor de controlat. Credeti ca sistemul de invatamant a ajuns asa printr-o coincidenta? Ganditi-va la voi sau la parintii vostri care va spun ca pe vremea lor "scoala era scoala". Asta pentru ca, pe vremea comunismului, influenta sistemului occidental de invatamant nu era atat de puternica. Acum, nu ca ar fi cineva de acord cu sistemul comunist, pe care pana la urma, il putem blama intr-o egala masura, dar parca in acele vremuri tinerii invatau mai mult. Revenind la ideea de la care am plecat, trebuie sa stiti si sa luati aminte ca sistemul de invatamant este prost, cu buna stiinta! Un om needucat este un om usor de controlat!


Cine vrea sa ne controleze?
Asta e simplu. Guvernantii. Daca suntem needucati, nu constientizam ce legi se iau impotriva noastra. Daca nu constientizam, nu putem lua atitudine. Daca nu luam atitudine, cei de la guvernare pot lua orice decizie vor, pentru ca oricum nu vor pati nimic. Daca nu patesc nimic, isi permit sa fie cat de lacomi pot si sa ne manipuleze cat de mult posibil. In incercarea de a nu fi naivi, trebuie sa luam in calcul ca sistemul de invatamant prost nu este o idee gandita pentru Romania, ci pentru intreaga populatie a planetei. Asadar, data viitoare cand vrem sa dam vina pe tara pentru tot ce ni se intampla rau in viata, sa ne mai gandim o data. In alte parti este mult mai rau. Macar noi mai avem traditii, cultura proprie si credinta.

Daca incercam sa facem putina gimnastica cu mintea noastra, vom constata ca Romania face parte din Uniunea Europeana. Asadar, noi ascultam tot ceea ce ei ne spun, nu? Pe principiul ca ei sigur stiu mai bine. Mai sus de ei, sunt Statele Unite, care dintr-un mic con de umbra, controleaza liderii Uniunii Europene si miscarile acestora. Acum, ne uitam putin si mai sus de liderii Statelor Unite si vom ajunge direct la ceea ce ne intereseaza si anume: masonii.

Cine sunt masonii?
masonerie controlul populatieiPoate ca vom da definitia masonilor intr-un alt articol. In speranta ca stiti deja, ne vom rezuma la a spune ca masonii sunt anumite persoane foarte bogate pe lumea asta, care controleaza banii din intreaga lume, prin intermediul bancilor si a lanturilor de companii (si nu numai). Scopul lor este sa detina controlul asupra populatiei si sa infiinteze un nou guvern mondial in care ei sa controleze totul. Aceasta grupare de oameni este responsabila pentru toate crizele financiare provocate, pentru razboaie si pentru saracie. Totul are un singur scop: inavutire si control!

Bun, dar ce interese sa aiba ei in ceea ce priveste educatia? 
Pai e simplu, dupa cum am spus si mai sus. Daca oamenii sunt needucati, sunt mai usor de controlat. Sunt usor de controlat, pentru ca le sunt cunoscute punctele slabe, iar datorita acestui lucru, in cazul unor decizii socante luate de conducatorii nostri, oamenii vor fi mult mai docili si fara putere de a reactiona. Totul este bine gandit si nu este facut la intamplare. Sistemul de invatamant este greoi si plin de lacune, cu buna stiinta. Daca veti consulta anumite manuale pe care le au copiii dumneavoastra, veti vedea foarte multe lucruri irelevante, pe care ei nu ar trebui sa le invete la o varsta atat de frageda.

Concluzie
Asadar, dragilor, nu este Romania vinovata pentru propriile sale rezultate slabe in invatatura, in sanatate sau in alte domenii. Suntem, la fel ca alte tari, victime ale unor planuri ce pornesc de undeva de peste Ocean. Nu va lasati copiii de izbeliste si tineti minte ca educatia nu se face numai la scoala, ci si acasa. Supravegheati-va copiii in permanenta si observati-le rezultatele si performantele in invatatura. NU le mai oferiti medicamente de niciun fel si inainte sa urmati sfatul "profesionistilor", ganditi-va ce credeti ca e mai bine pentru copilul dumneavoastra.


Poate ca aceste cuvinte nu au fost indeajuns ca sa va lamureasca. Asadar, va recomandam sa vizionati acest video si sa distribuiti articolul mai departe, pentru a intelege si altii cum si de ce functioneaza astfel sistemul de invatamant. 
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu