Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

35 de lucruri despre supravietuire

35 de lucruri despre supravietuire

Esti sigur ca stii totul despre supravietuire? Citeste acest articol si afla cateva lucruri care iti pot salva viata, la un anumit moment dat. Retine ca acestea au fost deja testate si au salvat o multime de vieti pana acum.

1. Poti supravietui unui atac de rechini care iti dau tarcoale, daca ramai calm si nu te misti brusc. Atat timp cat te agiti, vei parea precum o prada pe care acesta vrea sa o consume, astfel ca te va ataca.

2. Rechinii sunt atrasi de mirosuri puternice precum cel de urina. Daca vrei sa nu atragi atentia unui rechin, nu urina in apa si nu te da cu parfum daca mergi sa inoti in ocean.


3. Nu te poti salva dintr-un lift in cadere. Daca acesta se prabuseste si te bate gandul sa sari inainte de impact, trebuie sa ai in vedere faptul ca oamenii de fapt nu pot sari atat de repede incat sa reziste vitezei pe care o are liftul.

4. In zilele noastre exista telefoane care se incarca cu putere solara. Daca pui un astfel de dispozitiv undeva la soare, timp de o ora, acesta se va incarca cu suficienta energie necesara pentru a putea vorbi la telefon aproximativ 20-25 de minute.

5. Pierzi aproximativ 10% din caldura corpului prin cap. Tine minte sa porti mereu o caciula, pe timp de iarna.

6. Compania Hershey este cunoscuta pentru faptul ca produce ciocolata militara pentru soldati, inca de dinainte primei jumatati a secolului 20. Aceasta are un nivel ridicat de grasimi si a fost conceputa sa serveasca pe post de energizant. Asadar, daca stii ca pleci la drum lung, fa rost de niste batoane de ciocolata.

7. Operatorii radio de pe celebrul vas "Titanic" au cerut de fapt ajutor folosind sistemul/codul S.O.S., în 1912.

8. Daca vrei sa folosesti semnalul S.O.S. trebuie sa tii minte ca acesta poate fi atat vizual cat si auditiv si este format din trei semnale scurte, dupa care trei semnale lungi, iar in final, trei semnale scurte, din nou. (3 scurte, 3 lungi, 3 scurte)

9. Un pui de urs a reusit sa supravietuiasca unui incendiu forestier prin 1950, in New Mexico. Dupa acest incident, a devenit cunoscut in intreaga lume sub denumirea de Ursul Afumat (smokey bear).

10. Exista oameni care au supravietuit tornadelor. Acesta este exemplul unui tanar din Statele Unite, care dupa ce a fost ridicat 398 de metri in aer de o tornada, nu a avut absolut nicio leziune, in afara de cateva zgarieturi la nivelul capului.

Continuare ---> Pagina 2
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu