Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Secretele care te scapa de CELULITA pentru totdeauna!


Te-ai săturat să îți simți pielea ca o coajă de portocală? Te simți jenată de aceasta când îmbraci niște pantaloni scurți de vară? Nu te mai îngrijora, am găsit răspuns la întrebarea care te frământă în fiecare vară: Cum să scap de celulita asta?!

Mergi pe jos în ritm alert
Este un lucru simplu pe care oricine îl poate face și este foarte eficient împotriva celulitei. În loc să mergi agale, profită de ocazie și ia-te la întrecere! Astfel, îți vei tonifia musculatura picioarelor și vei preveni apariția celulitei.

Activează circulația pe zonele problematice
Știi foarte bine că celulita apare în zonele corpului cu circulație deficitară. De obicei, se localizează pe fese și coapse. Alergatul și înotul sunt cele două sporturi cheie prin care se poate preveni celulita, așa că nu ezita să îți faci un obicei din a practica macar de 2-3 ori pe săptămână înotul sau chiar, alergatul!

Bea multă, multă apă
Retenția de apă și de toxine duce la apariția celulitei. Este important ca în fiecare zi să bem peste 2 litri de apă și ceaiuri neîndulcite pentru a favoriza eliminarea toxinelor din corp.


Mănâncă nesărat!
Consumul excesiv de sare este una dintre cauzele de bază ale apariției celulitei. Sarea favorizează retenția de apă în organism, așa că rezultatele sunt ușor de prevăzut. Corpul nostru se deshidratează și nu mai este în stare să elimine sodiul în exces, așa că țesuturile se blochează și aspectul de coajă de portocală se accentuează!

Ridică-te de pe scaun din oră în oră!
Statul prelungit pe scaun stimulează apariția celulitei deoarece creează probleme circulatorii. Chiar dacă ai o muncă de birou, este important ca după fiecare 60 de minute de stat pe scaun, să faci mișcare cel puțin 10 minute. O plimbare scurtă sau coborârea și urcarea unor scări sunt exercițiul ideal.

Bea mai puțină cafea!
Deși cofeina este eficientă ca ingredient în cremele anticelulită, consumul excesiv de cafeină, pe de altă parte, dăunează aspectului pielii pentru că încetinește circulația. Desigur, ca să nu mai vorbim de cafelele băute cu zahăr, spumă de lapte, frișcă sau diverse siropuri care au un aport caloric crescut.

Omega-3
Include alimente cu conținut ridicat de Omega-3 în dieta ta. Consumă pește, deoarece este bogat în acizi grași Omega-3 și ajută la diminuarea celulitei!

La revedere pantaloni strâmți!
Poartă pantaloni lejeri, din materiale moi și elastice. Pantalonii foarte strâmți, care îți țin picioarele și fesele ca într-un corset, probabil arată bine, dar nu fac bine sănătății! Cauza: îngreunează circulația și favorizează apariția celulitei.

Tonifiază și întărește musculatura!
Tonifierea mușchilor din zonele cu probleme ajută la prevenirea celulitei și la diminuarea celei deja existente. Pielea va deveni mai fermă iar celulita mai puțin vizibilă. Fă de 2 ori pe săptămână antrenamente de întărire a musculaturii: fandări, extensii, urcări și coborâri, genuflexiuni, ridicări de greutăți și hiperextensii.

Așadar, SE POATE! Aceste obiceiuri vor devenit RUTINA ÎMPOTRIVA CELULITEI!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu