Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Ce spun egiptenii antici despre sufletul tău? Tu ce semn esti?

horoscop egiptean al sufletului

De-a lungul istoriei, egiptenii au susținut si demonstrat in numeroase randuri ideea că ziua nașterii influențează felul de a fi a unei persoane. Ziua nașterii îți poate dezvălui frânturi din suflet și din destin. Citește acest horoscop fascinant, un horoscop cum poate nu ai mai citit de mult, bazat pe concepțiile vechiilor egipteni asupra sufletului.

Pentru vechii egipteni, sufletul era esența vieții și a nemuririi, cheia către viața prezentă și către viața viitoare. În cultura egipteană antică, sufletul uman se credea a fi alcătuit din 5 părți esențiale: Ren, Ba, Ka, Sheut și Ib. Vezi care este zodia sufletului tau in functia de data nasterii!

Ești născut în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, sau 31? 
Zodia sufletului tău este REN = NUME

Legenda spune, că un om trăiește atâta timp cat numele său îi este pronunțat, citit, rostit, vorbit. Numele era considerat de vechii egipteni drept o parte inerentă a sufletului, fără de care ființa umană nu ar putea exista. Așadar, Ren era acordat fiecărei persoane, chiar de la naștere, încă din momentul când a făcut cunoștință cu lumea aceasta.

Persoanele guvernate de nume, în a căror componență sufletească predomină REN, sunt persoane al căror destin stă sub semnul talentului, al împlinirii, al viziunii și al reformării. Acestea au un suflet cald, generos. Numele lor a fost născut pentru a fi dat mai departe. Au povești de viață interesante, atât de interesante, încât existența lor îi va marca pe ceilalți și vor fi luați drept model, sau ca sursă de inspirație pentru aceștia.
Se fac ușor remarcați printr-o idee genială, printr-o viziune, printr-o alegere, prin stilul lor de viață!
Pe de altă parte, sunt introvertiți, sensibili și vulnerabili din punct de vedere emoțional. Au schimbări bruște de dispoziție, iar uneori se simt nefericiți din cauza incapacității de a se adapta în comunitatea din care fac parte. Criticile îi destabilizează puternic, însă aceștia au puterea de a lupta în continuare pentru țelul lor, fiind foarte raționali.

Ești născut în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27? 
Zodia sufletului tau este BA = SUFLET

Ba este cel care face ca o persoană să se distingă de toate celelalte și să fie specială, într-un mod absolut unic. Adeseori, Ba este înfățișat drept o pasăre cu cap de om ce îl lua cu sine pe Ka (sufletul) în viața de dupa moarte, odată ce își înalță zborul deasupra mormântului persoanei respective.

Cei guvernați de Ba, și în a căror componență sufletească predomină Ba, sunt persoane emoționale, cu o viață interioară bogată. Prin sângele lor le curge parcă însuși sufletul. Sunt aparent calme, liniștite, însă pe interior ard la flacără molcomă. Au un traseu al vieții ascensional și urmăresc să evolueze spiritual, să-și depășească defectele și să devină oameni mai buni. Ajungi cu greu la sufletul lor, însă cu greu mai poți ieși de acolo. Sunt persoane transparente, cu coloană vertabrală, profunde și capabile să vadă dincolo de suprafață și aparențe. Au o personalitate puternică și lecții de viață puternice, care îi vor marca și vor constitui baza pentru înțelepciunea lor interioară. Fără ei, lumea ar fi o lume mai puțin înțeleaptă.


Ești născut în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30? 
Zodia sufletului tău este IB = INIMA

Ib este însăși inima, inima metafizică, sediul care găzduiește emoțiile, cugetările, voința și dorința de a face ceva. Ib este însăși drumul către eternitate și o viață întru soare. Ib a luat naștere dintr-o singură picătură de sânge, luată la concepție, din inima copilului unei mame.

Cei guvernați de Ib și în a căror componentă sufletească predomină Ib sunt oameni ai inimii, oameni ai simțirii, ai emoțiilor și ai reacțiilor afective. Inima este puternică, este minunată, este care pune în mișcare sângele, face posibilă coexistența și funcționarea celorlalte organe. Fără acest element cheie, viața nu ar putea fi susținută. Oamenii lui Ib au un suflet frumos, neobosit în a iubi, capabil să dăruiască și să primească pe măsură. Ei sunt cei care au primit de la zei poate cel mai minunat har al vieții, cel al iubirii, fără de care nimic nu ar avea un sens.
Oamenii lui Ib sunt oameni creativi, care iubesc frumosul în toate formele sale, sunt armonioși și echilibrați. Iubesc sinceritatea. Iubesc iubirea. Au nevoie de un cămin stabil și de o familie unită pentru a se simți fericiți. Au nevoie de perioade de singurătate, în care să se regăsească și din care să-și extragă resursele energetice și afective. Fără ei lumea ar fi o lume fără emoții.

Ești născut în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28? 
Zodia sufletului tău este KA = STRĂLUCIREA VITALĂ

Cei guvernaţi de Ka şi în a căror componenţă sufletească predomină Ka sunt 100% oameni ai vieţii şi ai simţurilor. În sufletul lor zace soarele vieţii, iar întreaga lor fiinţă exprimă un ceva aparte. Au vitalitate fizică şi sufletească, sunt efervescenţi şi şi-au autoeducat gândirea pozitivă. Este o plăcere să îi ai în preajmă, întrucât sunt inteligenţi şi insuflă o stare de bine şi de elevare, iar conversaţia cu ei este o adevărată plăcere. Totodată, sunt ludici, pasionali, dinamici şi activi, adorând natura, libertatea şi tot ce ţine de mediul exterior. Mărunt sau mare, trăiesc fiecare moment al vieţii lor la intensitate maximă. Îi energizează, binedispun şi îi motivează pe cei din jurul lor. Fără ei, lumea ar fi o lume mai tristă.

Ești născut în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29? 
Zodia sufletului tău este SHEUT = UMBRA

Cei guvernaţi de Sheut şi în a căror componenţă sufletească predomină Sheut sunt oameni eterici, diafani, cu un comportament discret şi plin de tact. Au o delicateţe spirituală şi a felului de a fi care îi atrage pe mulţi. Sunt înţelegători, toleranţi, diplomaţi, întotdeauna cu un cuvânt bun de spus la adresa cuiva. Iubesc dreptatea şi gândesc de două ori înainte de a emite judecăţi răutăcioase asupra cuiva. Ba mai mult, aceşti oameni delicaţi, calmi, joviali, se transformă în apărători redutabili ai celor aflaţi în situaţii defavorabile sau puşi la zid de prejudecăţi.

Mintea lor este ascuţită şi pătrunzătoare atunci când vine vorba de lucruri materiale, însă au o anumită inocenţă în felul în care relaţionează cu cei din jur. Sunt adesea dezamăgiţi şi răniţi de cei din jur, dar nu îşi pierd nobleţea şi gentileţea sufletească care le sunt atât de specifice. Este aproape imposibil să le distrugi puritatea si simplitatea sufletească. Este a doua lor natură. Ei sunt cei care văd latura bună şi pozitivă din fiecare din oameni. Fără ei, lumea ar fi una mai rea.

Tu ce semn ești? Da mai departe acest articol si vezi ce semne si personalitate au si prietenii tai!

Citeste si: Afla-ti viitorul! Care este numarul destinului tau!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii :