Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Planta care poate ucide 98% din celulele canceroase în 16 ore

artemisinina planta trateaza cancerul

A fost descoperit leacul impotriva cancerului si nu este vorba de vreo pilula, ci de o simpla planta care poate distruge pana la 98% din celulele canceroase pe care le avem in corp, in doar 16 ore.

Planta se numeste pelinita sau pelinul dulce (Artemisia annua) si distruge pana la 28% dintre celulele canceroase, iar in combinatie cu fierul, poate sa distruga pana la 98% din acestea, FARA SA AFECTEZE CELULELE SANATOASE.

Nu este prima oara cand auzim de aceasta planta miraculoasa, care inainte a mai fost folosit si pentru tratarea malariei.

Cum functioneaza procesul
Cu timpul, fierul se acumuleaza in aceste celule canceroase datorita receptorilor de transferina care ajuta la procesul de diviziune celulara. Aceste celule canceroase pot fi vizate prin intermediul combinatiei magice dintre fier si pelinita (artemisinina).

Artemisinina era folosita in scopuri medicale pentru prima data de catre savantii Henry Lai si Narendra Singh, care descopereau la vremea aceea, un tratament extraordinar de eficient impotriva malariei. Pe langa faptul ca poate trata cancerul, artemisinina este un recunoscut antimalaric. Aceasta planta a fost testata pe 55 de tipuri diferite de celule canceroase printre care si cancerul de colon, cancerul de piele, cancerul la san, cancerul la prostata, cancerul la rinichi sau tumorile cerebrale, dovedindu-se eficienta impotriva tuturor acestor tipuri de cancer.


Numeroase experimente au demonstrat ca artemisinina distruge in mod eficient cancerul, insa cel mai probabil nu vor iesi pe piata prea curand medicamente pe baza de artemisinina care sa trateze cancerul, intrucat industria farmaceutica nu ar mai avea cum sa faca bani si sa profite de pe spatele celor care sufera de cancer.

Exista totusi o metoda chiar mai sigura si eficienta de a scapa de cancer, iar aceea o reprezinta o viata echilibrata, o alimentatie sanatoasa si un psihic solid al individului, care trebuie mereu sa traiasca intr-un mediu relaxat si vesel, prielnic si fara stres. Mai multe detalii despre semnificatiile fiecarei boli si cum pot fi acestea tratate gasiti in articolul ->
loading...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu