Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tu cum iubesti?

tu cum iubesti


Iubești și te simți iubit? Sau e doar o himeră posibilă care se pune ca o pânză de păianjen atunci când îți vezi persoana dragă pășind către tine?

Ai grijă ce vezi, ai grijă de emoțiile tale. Ai grijă să nu cazi în faimosul „butoi cu melancolie” din care scapi foarte greu, prin intervenții serioase din partea specialiștilor. Dar, înainte de toate, tu ce simți? Există mai multe tipologii de persoane îndrăgostite, care reacționează diferit. Tu care alegi să fii?

Atașat, emoțional și nerăbdător
Această tipologie este cea mai frecventă dintre toate cazurile. Este și foarte facil de explicat de ce: Când iubim, facem un schimb de emoții interpersonale. Renunțăm, teoretic, la orgoliile proprii și ne dăruim unul altuia. Cel puțin așa spune teoria. Evident, viața bate filmul și nu se întâmplă mereu așa. Dar, să ne păstrăm totuși optimismul!

Neatașat, emoțional și nerăbdător
Din punctul de vedere al atașamentului față de persoane, această tipologie de partener este una pe cât de plăcută, pe atât de periculoasă. De ce periculoasă? Partenerul este emoțional, dar joacă la cacealma. Mai simplu spus, își arată emoțiile deghizat, cu mult fler. Cu toate acestea, poate face speranțe multe celeilalte persoane și evident, totul depinde de atitudinea acesteia.

Atașat, emoțional și răbdător
Acesta este cazul ideal, în care partenerul este „ trup și suflet ” pentru persoana iubită. Complexul de atașament, însoțit de emoția și răbdarea caracteristică, este precum „sarea și piperul” într-o relație fără cusur! Dacă vei cunoaște o astfel de persoană, nu pot decât să te felicit pentru că... ai nimerit jackpot-ul!

În concluzie, pe oricine ai întâlni și ți-ar cădea „cu tronc”, ai grijă ca sufletul tău să nu ajungă țăndări, precum o vază pe gresie! Ai mereu încredere în intuiția ta, pentru că ea îți dictează majoritatea alegerilor!

Te pup, până data viitoare! Ai grijă de tine. Nu uita sa-mi citesti si articolul precedent: 5 motive sa ai o stare de bine!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu