Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Care sunt Regulile Flirtului la femei

Stiai ca flirtul reprezintă, în general, primul pas în fiecare relație, iar femeile tind să flirteze mai mult decât bărbații
Tocmai de aceea, femeile au nevoie de anumite reguli, pentru ca flirtul să fie unul reușit.

femeie flirtand in barÎnainte însă de a pune în aplicare aceste prețioase reguli, o femeie trebuie să știe ce este cu adevărat flirtul și în ce situații se folosește.

Doamnele tind să își folosească șarmul destul de des, uneori constient, alteori inconștient, iar uneori doar pentru a avea anumite câștiguri. Dar nu întotdeauna folosirea șarmului femenin înseamnă flirt. Acest lucru este valabil și pentru bărbați, să nu îl confundați!

Să începem cu începutul
Flirtul reprezintă acea atragere de atenție a unei persoane speciale, fie ea una străină sau cunoscută deja. Ținând cont că femeile fac asta mai des, vom vorbi doar despre ele. Flirtul, pentru ele, înseamnă să facă tot posibilul să iasă în evidență, dar în același timp să fie cât mai subtile. Iar acest lucru nu este deloc unul ușor, mai ales că nu primesc imediat confirmarea că acesta funționează.

Flirtul poate fi fie intenționat, fie neintenționat. În primul caz, flirtul este conștient, iar femeia în cauză își exprimă atracția în mod mai evident și are grijă la fiecare detaliu.

În cazul în care flirtul este neintenționat, acesta este mai mult influențat de sentimentele puternice simțite pentru acea persoană și uneori acesta poate scăpa de sub control.

Exact cum am spus mai sus, femeia trebuie să fie cât mai discretă pentru a putea atrage atenția strict persoanei alese, nu întregii încăperi, în cazul în care se află într-un grup mai mare.

Regulile flirtului se împart în mai multe etape care reprezintă fazele flirtului în ordinea importanței lor.

Privire
Schimbul de priviri este cel mai important element când vine vorba de flirtul între două persoane. De aceea, acesta trebuie să aibă loc, de preferat, față în față. Privirea unei femei atunci când flirtează, va fi întotdeauna una seducătoare, dar și subtilă. Trebuie să te asiguri că bărbatul pe care îl placi se uită la tine înainte să îi arunci acea privire. Când privirile voastre se intersectează, chiar dacă primul instinct este să intorci capul, nu face asta, pentru că atunci el va întelege că nu vrei să continui jocul de priviri început și e posibil să nu se mai uite și a doua oară. Așa că, încearcă să fii jucăușă și atrăgătoare. Clipește de câteva ori atunci când te privește, atât cât să fii sigură că ochii lui îi vor ține minte pe ai tăi și îi vor căuta din nou.


Zâmbetul
Acesta reprezintă un element extrem de important în cadrul flirtului, aproape la fel ca și privirea. Toată lumea știe că femeia care nu are un zâmbet pe față va atrage doar compasiune și nimic altceva. De aceea este de reținut că nu trebuie să flirtezi decât dacă ești într-o stare foarte bună de spirit și zâmbetul tău este unul sincer. Incearca totusi să nu exagerezi cu acest zâmbet. El trebuie să fie un surâs scurt atunci când știi că se uită la tine, fie un zâmbet în colțul gurii pentru a da impresia de puțină timiditate. Atunci când vă uitați unul la altul, poți să zâmbești mai evident pentru a îl ajuta să înteleagă că îți place acest joc și că dorești o continuare. Dar ai grijă să nu fii cu zâmbetul până la urechi din momentul în care intra el în camera, pentru că acest lucru nu va face decât să îl sperie.

Limbajul corpului
Fii atentă la limbajul corpului în momentul în care flirtezi. Nu poți avea orice fel de poziție, pentru că trebuie să atragi. Încearcă să fii cât mai feminină și delicată pentru că bărbaților le place să observe acest lucru la o femeie. Chiar dacă ești într-un grup de prieteni în care te simți confortabil, stai întotdeuna dreaptă și astfel vei da impresia că ești independentă, iar el te va interpreta ca pe o „pradă” nu tocmai ușoară, ceea ce îl va intriga. În același timp, dacă sunteți în aceeași încăpere, încearcă să stai îndreptată spre el pentru a observa că ești totuși interesată. Nu trebuie să pari nici ușor de cucerit, dar nici cea mai inabordabilă femeie din împrejurimi, pentru că atunci nici nu va mai încerca. Trebuie să încerci să intri în contact fizic cât mai des cu el, și cel mai important, să râzi la glumele lui.

Citeste si: Flirtezi cu barbatul potrivit?
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu