Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 motive să ai o stare de bine

motive pentru o stare de bine

Te simți copleșit de sarcinile zilnice și simți că ai nevoie să evadezi puțin? Nu te simți vinovat, cu toții trecem prin astfel de momente, mai mult, sau mai puțin. Așa că, la revedere monotonie, bine ai venit stare de bine! 

Bun. Ce e de făcut în cazul acesta?

Totul începe de la o idee
Hmm, ar cam fi cazul să schimbi placa pentru că „așa nu mai merge”, nu? Exact! Vino cu o idee îndrăzneață, o schimbare pozitivă în viața ta nu e de neglijat, ba mai mult, e recomandabilă din când în când! Ce zici să începi de pe acum? O programare la frizer/salon, spa? Tentant, nu?

Este timpul pentru o vacanță
Vacanță? Îți mai aduci aminte când a fost ultima dată când te-ai deconectat de la lumea urbană, agitată și nebună? Probabil ai o vagă idee... Tocmai de aceea, propun să ai un nou motto: ”Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese!” Dacă tu nu îți permiți să îți faci amintiri plăcute, cine să o facă pentru tine?


Notează-ți gândurile. Cât mai des.
Teoria spune, că odată ce e scris un gând, probabilitatea de a se întâmpla acea acțiune este mai mare. Cu cât îți faci un obicei din așa ceva, e cu atât mai bine pentru organizarea ideilor tale! Tu ești actorul principal din piesa pe care ți-o creezi! Așa că, liber la scris! Operează-ți inima pe hârtie, precum un chirurg cardiovascular!

Cine vrei să fii?
Chiar așa! Relaxează-ți mintea pentru câteva clipe, descrețește-ți ridurile de pe frunte, soarbe liniștit din cafeaua aburindă și...visează. Nu, nu ești naiv. Ai tot dreptul să faci asta ca să simți fiori pe șirea spinării! Viitorul îți surâde acum? Și când te gândeai că ești prins în ghearele rutinei, nu? Să-ți spun un truc. Nu există probleme fără soluții. De ce? Se aplică exact aceeași lege ca la matematică: fiecare problemă are o soluție aparținătoare. De aceea, ele există, atât problemele, cât și rezolvările. Contrastul ideal, mereu se găsește un echilibru! Trebuie doar să cauți și să vrei!

Conectează-te
Cum? Simplu, atrage persoanele dragi ție, care se regăsesc în povestea ta de viață! Îți pare cunoscut? Diversitatea tipologiilor de personalități și mentalități are rolul de a crea legături între oameni, a căror idei sunt atât de comune, încat se suprapun!

Ține minte că oriunde ai merge, vei întâlni diferite persoane, mai mult sau mai puțin asemănătoare ție. Ideea de bază este că fiecare are o poveste ce trebuie ascultată, fiecare caută același lucru: fericirea. De cine depinde ea? De ATITUDINE. Exact, singur ți-ai dat răspunsul la întrebare!
Se spune că cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin. Atunci simți că te lovește un val de entuziasm și fericire pură. Simți cum ți se face pielea de găină și faci ca acele momente să fie memorabile și mereu vii în mintea ta. Îți sună cunoscut?

Sper că te-am convins și de data aceasta!

Citeste de la Dr Hertz si: cum sa ai mai multa incredere in tine.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu