Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa obtii in viata tot ce iti doresti

Te-ai întrebat vreodată ce poți face pentru a te face să ai mai multă încredere în tine? Ți-ai imaginat că poți să muți munții din loc? Dacă da, răspunsul care vine în ajutorul întrebărilor tale urmează să fie dezvăluit!

Legea atracției este cheia care descuie nenumărate uși în ceea ce privește dezvoltarea ta personală și poate fi folosită cu ușurință. Cum? E simplu. Această lege naturală îți demonstrează că orice poate mintea ta poate concepe, poate și realiza. Gândește-te la câte idei ai în fiecare zi. Din totalul lor, care sunt direcționate către tine? Dintre acelea câte sunt pozitive, câte negative? Bilanțul lor te ajută să realizezi ceea ce vrei cu adevărat.

Pentru manifestarea ideilor tale personale, trebuie stabilită clar o cale prin care poți ajunge acolo. Care sunt pașii? Nimic mai simplu:


- Ascultă-ți intuiția. Ascult-o mereu, e vocea ta lăuntrică, singura voce care rezonează cu ceea ce ești tu.

- Vizualizează. Închide ochii pentru câteva momente, relaxează-te, dă frâu liber imaginației și creează-ți propriile vise REALIZABILE. Odată ce le vezi prin ochii minții tale, ai parcurs jumătate de drum. Felicitări, urmează cealaltă jumătate, cea practică!

- Ia o foaie de hârtie și explică-ți DE CE îți dorești acel lucru. Cu cât ai argumente mai bune, cu atât vei trece mai repede și mai hotărât la acțiune. E un pas foarte important în ceea ce îți propui să realizezi. De multe ori, când te afli într-un impas în viața ta, e o metodă care vine în ajutor. Personal, pot confirma acest lucru, așă că poți avea încredere!

- După ce ai făcut tabelul cu avantajele și dezavantajele îndeplinirii dorinței tale, nu îți rămâne nimic de făcut, decât să... treci la acțiune! Dacă vei fi deschis oportunităților care îți vor ieși în cale și vei fi receptiv, toate vor fi de partea ta! Pași mici, salturi remarcabile, nu uita de acest secret!

cum sa obtii ce iti doresti in viata- Următorul pas și cel mai important chiar, este așteptarea. Da, chiar ea. Napoleon Hill spunea că: „Tot ceea ce mintea poate să conceapă și inima să creadă, omul poate realiza.”

- Detașează-te de teamă, de trac, de nesperanță sau de lipsă de încredere. Energia rea nu face decât să îți pună piedici în acțiunile tale. Ca să mă înțelegi mai bine, îți recomand să citești sau să vizionezi filmul Secretul. E un film deschizător de multe uși, care pot aduce speranță și încredere în forțele proprii.


Vizionează-l cu inima deschisă către fericire și eliberează-te de: nu pot, poate maine, de ce sa incerc, si-asa nu reusesc...

Toate bune și frumoase, dar ce obstacole pot apărea pe drum? Sunt câteva la număr, dar dacă le eviți, ești pe drumul cel bun!

Nerăbdarea
Unul dintre cei mai mari inamici este desigur, lipsa răbdării de a lăsa ca dorința ta să prindă contur. Imaginează-ți că „graba strică treaba” și toată munca depusă ajunge să fie aruncată la gunoi. Nu-ți dorești asta, nu-i așa?

Invidia
Un alt sentiment negativ, care poarte distruge de la rădăcină orice gând cu intenții bune. Nu te lăsa vrăjit de invidie! Dacă te întrebi vreodată „De ce tocmai mie, de ce eu?!”, ai să știi de ce. Ai răbdare și multă încredere în ceea ce poți face! (În următorul articol îți voi spune cum poți să aduci o doză mai mare de încredere în acțiunile tale.)

Stare proastă
Ai o stare proastă și te afectează în ceea ce vrei sa îndeplinești? Nici o problemă! Ieși afară, plimbă-te, admiră natura! Și nu o face singur, ia-ți un partener de voie buna! Eliberează-ți mintea, e cel mai simplu lucru pe care îl poți face! E gratis, și în același timp plăcut, nu?

... Și lista negativă poate continua, dar nu am de gând să o fac. Ceea ce contează, ești tu! Tu și gândurile tale, tu și dorințele tale.

Citeste si: Afla-ti viitorul! Care este numarul destinului tau?
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu