Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum sa ai mai multa incredere in tine

cum sa ai mai multa incredere in tine

Te-ai întrebat vreodata cum reușesc anumite persoane să mute munții din loc? Ei bine, află că marele secret constă în nimic altceva decât atitudinea față de probleme sau oportunități.

Indiferent de mediul în care te afli, TREBUIE să ai grijă de tine. De ce? Motivul este cât se poate de facil. Persoanele din viața ta pot influența cursul evenimentelor de la zi la zi, dar numai tu ai drept de veto în ceea ce constau dorințele tale.

Ei vin. Ei pleacă. Se întorc. Revin. Te părăsesc. Te caută. Te înșală, chiar atunci când te așteptai mai puțin sau chiar deloc. Cunoști alte persoane care vindecă rana provocată de cei antecedenți. Indiferent de toate aceste acțiuni hotârâtoare din propria-ți viață, TREBUIE să reții că numai tu esti regizorul șef.

Bine, dar cum ajungi să emani atâta încredere în tine, astfel încât să te simți pe deplin fericit?


Ferește-te de oamenii negativiști
Fugi cât poți de aceștia! Nu glumesc când îți spun asta, deși sună ilar. Acest grup de oameni îți poate afecta perspectiva de a percepe lumea exterioară, putând chiar să îți influențeze alegerile. Aceștia își pun amprenta pe scopurile tale și le modifică 180 de grade, ajungând să distrugă tot ce tu ai sperat. Să nu uităm, totuși, că energia negativă se transmite cu o viteză superioară celei pozitive! De tine depinde totul. Mare grija!

Vorbește cu tine
Da! Vorbește cu tine. Degajat. În oglindă. Fără inhibiții.
Ce se poate întâmpla? Ești numai tu, cu sinele tău și proiecția ta în oglindă, încercând să devii persoana pe care ți-o creezi vizual. Dacă o faci ca la carte, nu pot decât sa te felicit! Ești pe drumul cel mai bun, dacă te trezești fericit dimineața și îți spui în oglindă cine simți tu că ești cu adevărat. Legenda „Oglindă, oglinjoară...” nu a fost inventată pentru narcisisti, cum ar spune unii, ci pentru a face o conexiune între realitate și ceea ce mintea poate concepe. Mai simplu spus, ceea ce TU vrei sa devii. Acum, fugi după oglindă!
P.S. : Dacă ai de susținut o prezentare (indiferent de tematică), această metodă este considerată extrem de eficientă pentru a scăpa de tracul de public! Așa că, dacă stii ca esti introvertit și cu trac de public, știi ce ai de făcut!

Fii liber
„Fac ce-mi spune inima...” ar zice un cântec autohton. Sigur acum îmi spui că e doar o pură teorie, dar ce ar fi să pui și în practică ceea ce auzi, vezi sau citești? Fii liber să faci alegerile cele mai potrivite, după propriul plac. Fără constrângeri, fără dependențe. Doar tu și intuiția ta, vocea ta interioară. Numai voi știți ceea ce e mai potrivit pentru tine, ca individ.

O persoană foarte dragă mie mi-a spus într-o zi un lucru special: Dacă ești la o bifurcație de drum, ce faci? Pe care parte alegi sa mergi? De ce o faci?

După ce alegi să urmezi această etapă, fii sigur că NU te vei mai uita înapoi. În asta constă secretul de a face alegerile cele mai bune, cu multă încredere în tine.

Cunoaște persoane ca tine
Aici nu mai funcționează legea electrostatică, unde plusul atrage minusul, sau vice-versa. Din contră, persoanele cu aceleași gânduri, au aceeași frecvență și se atrag reciproc în mod inevitabil! Așa că, nu-ți face griji, oamenii potriviți vin la momentul potrivit cu lecții de viață special croite pentru tine! De ce e bine să ajungi să le cunoști? Pentru a aduce beneficii în dezvoltarea ta personală și în viața socială. Cum se face că persoanele din mediul public sunt atât de bine văzute, din punct de vedere al încrederii de sine? Sunt cunoscute, cunosc la rândul lor alte persoane și lista poate continua... Cert este că nimeni nu a reușit singur, asa ca și tu poți fi ca ei!

Simt că am reușit să te fac să zâmbești. Te văd, printre litere. Nu mai rămâne decât să treci la fapte și să te ții de ele. Succes!

Citeste de la Dr Hertz si: Cum sa obtii in viata tot ce iti doresti
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu