Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

CONCURS Incheiat - "Ochelari Fashion Love"

Concursul Castiga ochelari de soare s-a incheiat!

Castigatoare este Daniela Molan, vezi videoclipul cu extragerea mai jos! (ruleaza in HD, altfel nu se intelege bine)

Pentru a va asigura de toata corectitudinea noastra, am rulat in videoclip intreaga lista cu adresele de email inscrise si confirmate! Cei cu adrese de email neconfirmate nu au fost inscrisi in concurs, dupa cum am mai anuntat.

Va multumim pentru increderea acordata de a participa la acest concurs si va anuntam ca in cel mai scurt timp vom reveni cu un nou concurs pentru toti abonatii curenti si noii abonati.

Castigatorul are la dispozitie 48 de ore din acest moment pentru a confirma premiul, in urma unui mail pe care i-l vom trimite pe adresa cu care s-a inscris in concurs. In cazul in care nu confirma in 48 de ore, vom trage la sorti o alta adresa de email.

Rugam castigatorul acestui concurs sa ne trimita dovezi cu premiul primit, in momentul in care intra in posesia acestuia. Acest lucru este optional insa ne ajuta sa demonstram cititorilor nostri, in continuare, ca suntem seriosi in tot ceea ce facem si am facut pana acum.

Pentru alte probleme, nelamuriri sau informatii de orice natura, ne gasiti aici printr-un comentariu, pe pagina de facebook sau pe adresa de email contact (@) sfaturideviata.ro.
Castigator Concurs "Ochelari Fashion Love"

Vezi castigatorul aici --> Click pe HD pentru o vizionare clara a videoclipului.

Posted by Sfaturi de Viata on Thursday, July 9, 2015
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu