Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Barbatii adevarati condamna violul? NU!

Barbatii adevarati condamna violul? Nu! Orice om sanatos la cap condamna violul! Nu trebuie sa fii barbat adevarat ca sa nu fii de acord cu o asemenea barbarie.

barbatii adevarati condamna violul
Este un lucru firesc sa condamni un pacat
Tocmai a aparut pe facebook un nou viral, o noua moda romaneasca in care anumiti "barbati" simt nevoia sa epateze prin astfel de citate si fotografii. Domnilor, va rog sa aveti in vedere ca este normal ca un barbat sa condamne violul. Nu asta inseamna un barbat adevarat si nu la asta se rezuma. E ca si cum ai spune ca esti barbat adevarat daca respiri aer. Pai nu asta facem toti? Nu traim toti dupa anumite reguli si norme morale in societate?

Sunt de acord. Societatea a luat-o de mult pe o panta descendenta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iesim in evidenta prin ganduri si opinii care pana la urma sunt normale.

Barbatii adevarati sunt aceia care isi asteapta sotiile acasa dupa o zi lunga si dificila, si le reamintesc cat de mult le apreciaza. Barbatii adevarati sunt taticii de pretutindeni care isi iubesc copiii, sunt sotii care isi respecta si ajuta sotiile. Astia sunt barbatii adevarati.

Asta nu inseamna ca nu este laudabila initiativa voastra, in conditiile in care am observat tot felul de opinii "contra" pe care nimeni nu le mai intelege. Un barbat adevarat, nu violeaza o femeie, dar nici nu este nevoit sa isi exprime opinia cu privire la acest fapt pentru ca este de la sine inteleasa, sau ar trebui sa fie asa.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu