Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum faci să funcționeze o relație la distanță

Ai fi tentat sa spui ca asa ceva nu rezista pentru mult timp, insa te inseli. Daca tii cont de anumite aspecte, totul poate sa aiba un deznodamant fericit.

Odata cu evolutia internetului si a tehnologiei, dar mai ales a site-urilor de socializare, relațiile la distanță au devenit un fenomen tot mai des întâlnit în zilele noastre, atat in randul adolescentilor, cat si al adultilor.

Chiar daca multe cupluri mature isi incep aventura pe un site de socializare, in acest articol ne vom axa mai mult pe relatii la distanta intre tineri. Cazurile când unul dintre parteneri trebuie să plece fie la facultate, fie să lucreze în alt oraș sau în altă țară, sunt foarte dese. În primul rând, aceste relații trebuie abordate pozitiv și nu este nevoie să intri în panică atunci cand afli ca persoana iubită nu va mai fi tot timpul lângă tine. Încearcă, atât cât poți, să vezi partea bună a lucrurilor. Într-o relație la distanță, oricât de greu ar fi de crezut, vă puteţi consolida legatura de cuplu. Chiar dacă nu interacționați fizic la fel de mult, spiritual va veti apropia mult mai tare. Conversatiile vor avea parca mai multa culoare, poate si pentru ca veti simti nevoia sa umpleti golul distantei.

Comunicarea este cea mai importantă
Într-o relație la distanță trebuie să vă asigurați că aveți cum să comunicați. În zilele noastre este mult mai ușor să comunici cu cineva, chiar dacă se află în străinătate, decat acum 20 de ani. Încercați, atât cât puteți, să vă țineți unul pe altul la curent cu ceea ce se întâmplă în viața voastră, comunicand online. Dacă faceti asta, partenerul se va simți încă implicat.

Evită să ai secrete! Lucrurile nespuse, ajung sa te macine pe dinăuntru, cu timpul. Partenerul tău, fie că vrei sau nu, va simți acest lucru. Chiar dacă ți se pare că tocmai pentru că sunteți la distanță, secretele pot fi bine păstrate, nu e așa. Se schimbă și comportamentul tău atunci când nu ești complet sincer, și dacă știi că el sau ea nu este persoana căreia vrei să îi spui tot ce ți se întâmplă, înseamnă că nu este persoana potrivită pentru tine. Tot în sfera secretelor intră și anumite reguli pe care voi, in calitate de cuplu, trebuie să le stabiliți. Decideți împreună dacă celălalt are voie sau nu să iasă cu altcineva în perioada cât sunteți separați, pentru a nu exista discuții mai târziu. Cel mai bine ar fi, totusi să nu intervină și altcineva în relația voastră, pentru că de cele mai multe ori, unul dintre parteneri cedează iar continuarea o stim deja...

Citeste si: Top 4 motive pentru care cuplurile divorteaza

În ceea ce ține de comunicarea online, trebuie să mai amintesc de poze și video-uri. Acesta este cel mai bun mod de a vă apropia unul de altul atunci când sunteți la distanță. Mai există și apelul video care vă poate ajuta să „ieșiți împreună” la o plimbare sau chiar să povestiți mai ușor ce aveți de povestit. Exista aplicatii prin care puteti sa faceti asta gratuit, nu trebuie neaparat sa platiti pentru apelurile video.

Să nu uitați niciodată de mesajele de dimineață, respectiv cele de seară. Acestea sunt importante in orice relatie, nu numai intr-una la distanta. De ce? Pentru că atunci când ai o relație de genul, îți trebuie mai mereu confirmarea că totul este în regulă și că nu s-a schimbat nimic de când ați vorbit ultima dată. Astfel de mesaje au acest rol, de a-ți da sentimentul acela de liniște și calm pentru că știi că el sau ea s-a gândit la tine înainte să adoarmă, sau că ai fost primul gând de dimineață.


Cunoaste-i progamul
Acest lucru ține tot de comunicare. Programul trebuie știut pentru a nu avea tot timpul impresia că deranjezi și mai ales pentru a nu pune la fiecare conversație întrebarea clasică: „Ce faci?”. Este important și pentru a putea face o mică surpriză cum ar fi: atunci când știi că partenerul tău are un examen sau o întâlnire importantă și nu are timp de vorbit sau este foarte stresat, îi poți aduce zâmbetul pe buze cu un mesaj scurt și drăguț pentru a ști că ești cu gândul acolo.

Referitor la surprize, într-o relație la distanță acestea sunt cele mai bine primite. Pe lângă comunicarea online de care am tot vorbit, poți să îi trimiți celui care e plecat o scrisoare în care să îți exprimi toate sentimentele, sau în care să îi povestești despre ce ți-ai adus tu aminte legat de voi, sau cât de dor îți este de el/ea. Acestea vor surprinde cu siguranță partenerul și nu îl vor lăsa indiferent.

Nu uita! Intr-o relatie la distanta este nevoie de iubire, intelepciune si multa rabdare!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu