Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cele mai cunoscute Parfumuri Arabesti


Obsesia femeilor de toate vârstele poate fi cuprinsă intr-un singur cuvant: parfumul. Indiferent de cat de multe am avea, unul in plus este tot timpul binevenit, nu-i asa? Mai mult decat atat, se spune ca femeile isi aleg partenerul, in mod inconstient, dupa mirosul acestuia.

Parfumurile reprezinta o stare de spirit, crearea unei noi povesti si vorbesc despre persoana care il poarta. Iubitoarele de parfumuri stiu foarte bine despre ce vorbesc. In acest articol, vreau sa vorbim mai mult despre parfumurile arabesti, despre care nu multa lume cunoaste atat de multe informatii.

Parfumurile traditionale arabesti sunt foarte concentrate, astfel incat aroma lor invaluie, captiveaza si persista un timp indelungat pe piele. Poate ca nu stiai, insa parfumurile arabesti folosesc cele mai scumpe si mai diversificate ingrediente. Specialistii parfumurilor combina aceste ingrediente intr-un mod traditional, adaugand secrete numai de ei cunoscute pentru a obtine arome unice care surprind surprind chiar si cei mai cunoscuti parfumieri din occident.

Iata care sunt cele mai cunoscute parfumuri arabesti:

Asghar Ali - o poveste din "O mie si una de nopți" 
Arabii se bazează pe mirosurile puternice si persistente. Notelele fructate, lemnoase, fresh si condimentele sunt cele mai des întâlnite, iar de curand, aceste note au cucerit Occidentul. Lasa-te purtat prin lumea orientala si magica si deschide-ti imaginația printr-un singur parfum.


Tazayyin Attar 
Este un parfum lemnos (esența de parfum pentru femei - ulei)
Acest parfum te poarta prin lumea misterioasa a arabilor datorita notelor fresh. Parfumul te duce apoi prin grădinile pline cu flori de trandafir, iasomie, lacramioara si iris, iar apoi te lasa usor, la umbra unui santal, sa admiri împrejurimile.

Note de varf: Fresh (Bergamota, Lamaie), Lavanda, Rozmarin, Salvie
Note de mijloc: Florale (Trandafir, Iasomie, Lacramioara, Iris)
Note de baza: Lemnoase (Cedru, Santal, Patchouli), Ambra, Muschi de copac.

Asdaaf Attar 
Parfum fructat - lemnos (esența de parfum pentru femei - ulei)
Frumusețea perlelor învăluiește aceasta sticla de parfum in care mireasma florilor de trandafir si de șofran se îmbina armonios si te trimit pe plajele cu nisip fin de la malul Marii-Rosii.

Note de varf: Floral, Sofran, Trandafir
Note de mijloc: Fructat
Note de baza: Lemnos, Ambra

Fiind ulei de parfum, persista foarte mult timp. Cu toate ca, se gasesc si sub forma solida (perle de parfum) sau clasica apa de parfum. Parfumurile arăbești se găseau inainte doar in țările de origine, dar recent se gasesc si pe unele site-uri cu parfumuri. Noi iti recomandam site-urile elefant sau Hiris.
Fiecare femeie ar trebui sa incerce un astfel de parfum, daca dorește ca intre in acea lume plina de mister sau daca macar odata, in copilărie, s-au pus in pielea personajului Jade din "Aladin si lampa fermecată".
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu