Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 lucruri pe care să nu le faci imediat după sex


Ai grijă la ce faci imediat după actul sexual. Comportamentul și acțiunile de după pot influența în bine sau în rău evoluția relației.

Momentele acelea petrecute cu partenerul de viață în intimitate sunt cele de care depinde relația cel mai mult și trebuie să fie speciale de fiecare dată. Pe lângă ceea ce se întâmplă între voi doi în pat, trebuie să ai grijă și la ce faci după. Comportamentul de după este foarte important deoarece poate strica amintirea acelei nopți de dragoste, chiar dacă ea a fost una reușită.

Sunt anumite lucruri pe care le faci, de cele mai mult ori inconștient, imediat după sex. Unele dintre ele nu fac decât să deranjeze partenerul, sau să îl facă să se îndoiască de performanțele lui în pat. Dacă îți pasă cu adevărat de cel/cea care ți-a oferit plăcere, ai grijă să nu faci următoarele lucruri:


Nu adormi imediat după
Fie că e vorba de femei sau de bărbați, acest obicei este unul dintre cele mai prost văzute de partener. Probabil că ceea ce tocmai s-a întâmplat te-a obosit, dar există și un postludiu de care trebuie să țineți cont. Pentru ca noaptea să fie memorabilă, cel mai bine ar fi să stați unul în brațele celuilalt, și abia atunci puteți adormi liniștiți.

Nu dormi niciodată singur/ă după
Chiar dacă ești obișnuit/ă să dormi separat în fiecare noapte, încearcă să nu faci asta după ce ai petrecut momente intime cu partenerul tău. Dacă imediat după, tu îți strângi lucrurile și pleci în altă cameră pentru „a te odihni”, nu faci decât să strici totul. O să lași impresia partenerului că nu îți place compania lui și s-ar putea ca următoarea dată să fii tu lăsat/ă singur/ă. Cel mai bine e să petreceți și momentele de după sex împreună, pentru că și ele sunt speciale. Și mai ține minte un lucru! Dacă pleci de lângă partener imediat după ce ați făcut dragoste, îi lași timp să se gândească și să analizeze mai mult tot ceea ce ține de voi și de relația voastră, și asta s-ar putea să nu vină în ajutorul tău.

Nu începe orice altă activitate
Cum am mai spus, momentele de după actul sexual sunt importante pentru ambii parteneri și nu trebuie neglijate. Așa că nu fugi să îți termini o treabă importantă, cum ar fi să completezi actele pentru întâlnirea de mâine sau orice altceva. Oricât de importantă ar fi acea treabă, mai poate aștepta. Dacă ai avut timp de plăcere, ai timp și de îmbrațișarea de după sau de acele discuții care vin natural. Dacă pleci să faci altceva imediat după ce ai făcut dragoste, nu vei face decât să îi lași impresia partenerului că tu nu te-ai implicat deloc în ceea ce ai făcut și că ți-a stat capul în altă parte.

Nu folosi telefonul
Nu cred că mai e nevoie de menționez că nici în timp ce faci dragoste nu ar trebuie să fii cu ochii pe telefon. Chiar dacă aștepți un telefon important sau ai primit un mesaj la care e nevoie să răspunzi, mai poate aștepta câteva minute. Ai grijă să fii implicat/ă până la capăt în ceea ce faci. Dacă folosești telefonul imediat după, o să lași o impresie de dezinteres total, ceea ce clar îți va deranja partenerul și poate starni discuții neplacute mai târziu.

Nu îți aduce copiii în pat
În cazul în care sunteți casatoriti și aveți deja copii, nu îi aduceți să doarmă cu voi imediat după ce ați făcut dragoste. Acel teritoriu trebuie să fie doar al vostru și nu trebuie împărțit cu nimeni în afară de voi doi. Nici din punct de vedere igienic si nici moral nu este bine. Chiar dacă e vorba de copiii voștri. Cel mai bine ar fi să aveți grijă că au adormit înainte să vă ocupați de orice altceva.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu