Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

De unde vine părul pentru extensii?


Esti sigura ca stii cum se produc extensiile de par sau de unde provine parul luat pentru confectionarea acestora? 

Asadar, vrei sa fii mai frumoasa, vrei sa ai un par de invidiat si vrei ca lumea sa te admire. De multe ori vei fi pusa in situatia in care vei dori sa ai parul mai lung, chiar daca abia te-ai tuns, motiv pentru care vei apela, desigur, la extensiile pentru par. Unele femei apeleaza la peruci, insa, acolo este deja o alta poveste.
Recent, un barbat din Rusia a dezvaluit cititorilor de pe un forum, adevarata sursa a parului folosit pentru aceste extensii.

Conform declaratiilor barbatului, acest par nu este luat tot timpul de la oameni care isi doneaza parul, pentru ca acea cantitate de par nu este suficienta si prea putini oameni accepta sa se rada in cap, doar pentru a dona. De asemenea, nici de la oamenii strazii nu provine parul pentru ca acestia nu isi ingrijesc parul iar acesta este deteriorat. Parul pentru extensii provine prea putin din tarile sarace pentru ca in cele din Africa de exemplu, nu se pune prea mult pret pe par, iar in Asia, femeile au parul lung, insa nu renunta atat de usor la podoaba lor capilara. In Asia de fapt, nici macar nu este atat de raspandit acest comert cu par.

Adevarul este ca, parul pentru extensiile de par este taiat de la cadavre. Din pacate, aceasta afacere are un mare succes, conform sursei acestui articol, trupurile neidentificate sunt rase pe cap in totalitate iar cele identificate, doar pe partea din spate a capului, astfel incat rudele sa nu observe. Ulterior, trupul este asezat in sicriu iar specialistii camufleaza totul astfel incat sa nu se observe.

Un adevar macabru si cumplit. Asadar, data viitoare cand doriti sa aveti un par lung, mai ganditi-va o data.

Distribuie acest articol si arata-le tuturor!
loading...
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu