Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

De ce NU iti vei gasi niciodata jumatatea in dragoste

De ce nu o vei gasi niciodata? - Pentru ca o cauti. Acesta este raspunsul. Daca nu ai mai cauta-o, ai gasi-o peste tot.

Vezi tu, aceasta jumatate a ta se comporta precum fiarele salbatice atunci cand simt frica, atunci cand simt sangele. Aceasta jumatate, aceasta iubire pe care o cauti, va fugi de tine atunci cand te va simti ca esti disperat, ca esti disperat dupa ea, ca esti disperat sa o cauti. Cu cat iti doresti mai tare sa fii impreuna cu acea persoana potrivita, cu atat mai mult vei atrage in viata ta persoanele nepotrivite. De ce? Pentru ca la disperare nu judecam. Cand suntem disperati, vrem doar sa apara cineva in viata noastra care sa ne impace inima, cineva care sa ne aline. Suntem atat de disperati incat ajungem sa facem compromisuri si sa ne multumim cu putin.

Lasa disperarea, ca iubirea vine. Se spune ca la un moment dat in viata, cu totii ajungem sa ne gasim jumatatea. Complet FALS! Este o mare diferenta intre a-ti gasi jumatatea cu care sa fii perfect compatibila, si sa gasesti pe cineva care sa nu te faca cu adevarat fericita. Nu merge asa, nu merge cu un compromis in fiecare zi, spunand ca o fi bine si asa. Nu merge sa te complaci si sa spui ca nu ai ales bine la momentul potrivit si ca acum tragi foloasele. Este o diferenta intre a fi impreuna cu persoana potrivita si a fi impreuna cu cineva care simuleaza caracteristicile acelei persoane si care, in fond si la urma urmei, nu te va face niciodata fericita. Este o diferenta intre a fi mai bun ca altii si a fi cel mai bun, iar TU ai nevoie de cel mai bun. Jumatatea ta, perechea ta potrivita, asta e, cel mai bun care se poate.

Si atunci, cum as putea sa imi gasesc jumatatea?
Nu o mai cauta! Las-o pe ea sa te gaseasca pe tine. Intr-un articol precedent vorbeam despre modurile prin care sa atragi persoana potrivita in viata ta, si iti spuneam pe larg ca trebuie sa fii tu cu adevarat. Bucura-te de viata din plin, iar prin zambetul tau vei atrage toate jumatatile din lumea asta.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu