Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

8 semne ca esti dependent de telefonul mobil


Petreci mult timp pe telefonul mobil, folosind tot felul de aplicatii si vorbind cu prietenii? S-ar putea sa fii dependent de smartphone-ul tau, fara sa iti fi dat inca seama de asta!

Cam cat de des postezi statusuri pe facebook, verifici mesaje, te joci sau iti faci fotografii, pe zi? Cat de tare te panichezi atunci cand simti ca nu stii unde ti-ai pus telefonul? Daca te regasesti in macar una din aceste intrebari mentionate, citeste in continuare care sunt cele 8 semne ca esti dependent de telefonul tau.

1. Suferi un atac de panica de fiecare data cand nu mai stii unde ti-ai pus telefonul. Te simti deprimat si gol pe dinauntru atunci cand nu ai telefonul cu tine.
Vodafone

2. Simti nevoia sa fotografiezi absolut orice moment care ti se intampla in viata. Indiferent ca esti fericit, trist, esti in oras, mananci la restaurant, te uiti la un film sau petreci timp cu familia, tu simti nevoia sa postezi aceste lucruri pe facebook (sau o alta retea de socializare).

3. Iti place sa updatezi constant, incepand cu statusul de facebook, pana la noile aplicatii aparute pe piata. Telefonul tau trebuie sa fie in pas cu moda. Iti place ca telefonul tau sa te tina la curent in legatura cu tot ceea ce este nou.

4. Atunci cand erai mic, vedeai oamenii cum citeau din ziar tot felul de informatii. Sunt in urma cu tehnologia, nu-i asa? Tu in schimb, obisnuiesti sa iti iei toate informatiile de pe internet, folosindu-te de smartphone.

5. Chiar si atunci cand mergi sa faci dus iti iei telefonul cu tine, fie ca poate urmeaza sa te sune cineva important, fie pentru ca vrei sa asculti muzica in timp ce te speli, telefonul te insoteste chiar si cand mergi la baie.

6. Atunci cand iesi la o cafea in oras cu cineva important, preferi sa stai mai mult cu privirea in telefon, decat sa socializezi cu partenerii de intalnire. Ai grija, acestea sunt proaste maniere si ar fi bine sa renunti la acest obicei.

7. Majoritatea conversatiilor, chiar si cu familia, sunt facute prin intermediul telefonului mobil, fie ca ii suni, le scrii pe facebook sau pe whatsapp.

8. Incepi sa intri in panica atunci cand vezi ca ti se termina bateria la telefon si cauti cu disperare un incarcator si o sursa de alimentare prin preajma.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu