Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 cărți de dragoste care te marchează

Pe parcursul vieții, ne vor trece o grămadă de cărți prin mână. Unele ne vor ajuta să evoluăm, iar altele le vom citi pentru că așa trebuie. Cu toate acestea, nicio carte pe care ajungi să o citești, nu este de neglijat. Din fiecare ai câte ceva de învățat. Diferența este, însă, că nu toate au puterea de a te marca și de a-ți râmăne în memorie pentru foarte mult timp. Acest gen de cărți sunt acelea pe care le-ai putea citi oricând, cu același entuziasm, fără să te saturi de ele.

Cărțile de dragoste sunt în general preferatele femeilor, dar nu numai. Și adevărul este că ele au cel mai mare efect asupra cititorului, în cazul în care acesta este implicat.

Iată aici o listă de 5 cărți de dragoste care te vor marca cu siguranță, asta dacă nu au făcut-o deja.

„Invitație la vals” de Mihail Drumeș
Această carte reprezintă, de fapt, un roman care surprinde o minunată poveste de dragoste între doi tineri al căror început reprezintă, bineînteles, o invitație la vals. Povestea lor este atât de controversată încât reușește să te țină cu sufletul la gură până la sfârșit. Finalul este unul neașteptat, dar care dă farmecul întregului roman și transformă cartea într-una care te marchează și care îți rămâne în suflet.
Daca ti-am trezit interesul, gasesti cartea in magazin: Invitatie la vals - Mihail Drumes

„Sub aceeași stea” (The fault in our stars) de John Green
Este o carte extrem de populară, mai ales în rândul adolescenților. Deși este o poveste tristă, aceasta impresioneaza prin esențialul ei, și mai exact apariția inevitabilă a bolii. Cartea are rolul să te marcheze pentru că promovează puterea unei adolescente de a trece peste boala ei și de a-și împlini visele prin iubire.
Daca ti-am trezit interesul, gasesti cartea in magazin: Sub aceeasi stea

„P.S. Te iubesc” (P.S. I love you) de Cecelia Ahern
Această carte are o poveste de dragoste diferită față de altele. Acest lucru se datorează faptului că nu se relatează o poveste obișnuită dragoste, ci este surprins modul în care femeia face tot posibilul să mențină amintirea soțului ei, și cum acesta o ajută într-un mod surprinzător.
Daca ti-am trezit interesul, gasesti cartea in magazin: P.S. Te iubesc

„Jurnalul” (The Notebook) de Nicholas Sparks
Povestea acestei cărți surprinde prin călătoria constantă din prezent în trecut. Cei doi îndrăgostiți sunt acum bătrâni, iar bărbatul încearcă să îi amintească iubitei lui, bolnavă de Alzheimer, de iubirea profundă ce există între ei. Cartea această te marchează arătându-ți cum adevărata dragoste poate trece peste orice obstacol.
Daca ti-am trezit interesul, gasesti cartea in magazin: Jurnalul - The Notebook

„Mândrie și prejudecată” (Pride and prejudice) de Jane Austen
Acțiunea din această carte are loc în secolul XIX și aduce cu ea regulile stricte din acea perioadă. Povestea cărții este despre cum două surori au refuzat căsătoria aranjată între familii, în favoarea casatoriei din dragoste. Ele au reușit să păstreze onoarea familiei, și în același timp să îi aibă alături pe bărbații pe care îi iubesc.
Daca ti-am trezit interesul, gasesti cartea in magazin: Mandrie si Prejudecata - Jane Austen
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu