Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Simptomele cancerului de col uterin

Simptomele cancerului de col uterin pot fi adesea interpretate gresit, sub forma unor dureri menstruale sau dureri la ovulatie. 

Cel mai dificil atunci cand vine vorba de cancerul cervical, este ca pana nu atinge un stagiu avansat, nu prezinta niciun simptom care sa il dea de gol, chiar daca acesta difera de la o femeie la alta.

Care sunt simptomele cancerului cervical:

Sangerarea anormala
Femeile care sufera de cancer cervical, prezinta mari probleme legate de sangerarea neobisnuita a vaginului. Daca observati ca sangerati mai mult decat este cazul, mai multe zile la rand, consultati un medic specialist.

Eliminare de substanta alba
Un alt simptom al cancerului cervical o reprezinta eliminarile masive de substanta alba, urat mirositoare. Daca asa ceva se intampla des, in cantitati mari, informati-va medicul ginecolog.

Dureri pelvine
In timpul ciclului menstrual obisnuit, durerile pelvine nu ar trebui sa aiba loc. Acest simptom tine cateva ore si poate prezenta dureri foarte mari.

Durere in timpul urinarii
Durerea puternica si neobisnuita in timpul urinarii poate fi un simptom al unei stari avansate a cancerului cervical. De obicei, aceste simptome apar doar atunci cand cancerul s-a extins si in zona vezicii urinare.

Sangerarea in afara perioadei de ciclu menstrual
Alte simptome ale cancerului cervical le reprezinta sangerarile neobisnuite in afara perioadei de ciclu menstrual. Sangerarea neobisnuita poate aparea si dupa o simpla partida de dragoste.

Daca observati ceva neobisnuit in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra, consultati de urgenta un medic specialist!

Cititi si: 7 mituri despre CANCER, distruse!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu