Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Irlanda: țara unde nu există șerpi

Ai fobie de serpi si nu suporti sa ii vezi? Ai putea sa te muti in Irlanda, pentru ca este singura tara din Europa in care nu vei gasi niciun sarpe!

Daca te bate gandul sa vizitezi Irlanda si ai mare fobie de serpi, nu trebuie sa iti faci griji. In aceasta tara, serpii pot fi intalniti numai in gradinile zoologice. Lipsa serpilor din Irlanda este determinata de faptul ca aici in mod natural, nu au locuit serpi, iar Marea Irlandei, avand o lungime destul de mare (aprox. 80 de kilometri) nu a putut fi strabatuta de vreun sarpe pana in momentul de fata. De asemenea, cel mai important factor care ne arata ca in Irlanda nu au de ce sa locuiasca serpii, este climatul rece.
Este bine cunoscut faptul ca serpii de apa prefera apele calde, iar Oceanul Atlantic nu este chiar cel mai calduros ocean.

Irlanda nu a reprezentat, de fapt, niciodata un mediu propice pentru reptile. Acestea prefera mediile mai calde. Nici in Marea Britanie daca va veti duce, nu veti da de foarte multi serpi intrucat aici puteti intalni nu mai mult de trei specii de serpi.

In schimb, trebuie sa stiti faptul ca serpii nu sunt interzisi in Irlanda. Exista persoane excentrice care detin astfel de animale in casa, pe post de animal de companie. Chiar si in cazul in care acestea ar scapa si ar fugi, tot nu ar putea sa supravietuiasca prea mult in acest climat care nu le este favorabil.

Asadar, daca nu iti plac serpii, te poti muta linistit in Irlanda, cat inca mai poti. Incalzirea Globala ne bate la usa, astfel ca nu se stie pentru cati ani Irlanda se va mai bucura de dorul serpilor.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu