Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cum să previi apariția firelor albe

fire albe de par
Iată care sunt remediile naturiste cu ajutorul cărora poți să îndepărtezi și să previi apariția firelor albe.

- Poate că nu știai, dar agrișele sunt un igredient foarte important atunci când vine vorba de tratamente pentru păr. Fie că îți cade părul sau începe să se albească, o mască de par realizată dintr-o mixtură de agrișe poate să facă minuni.
Iată cum trebuie să procedezi - Înmoaie aproximativ 10 agrișe uscate într-o cană cu apă umplută pe jumătate și lasă-le așa peste noapte. A doua zi, după ce te-ai spălat pe cap, îți recomandăm să folosești această apă în care ai înmuiat agrișele, pe post de balsam de păr. Lasă lichidul să îți intre în păr bine de tot, preț de 10 minute, după care clătește-te cu apă călie. Acest proces îți va face părul să fie mai moale, mai strălucitor și de asemenea va preveni albirea prematură a părului.

- Se spune că masajul scalpului ajută la prevenirea căderii părului. Poți încerca un masaj de aproximativ 15 minute cu ulei de nucă de cocos și lămâie.

- Aplică-ți o mixtură din ulei de ricin și lămâie, imediat după ce ai făcut baie, și menține acest lichid pe păr, timp de aproximativ o ora. Dupa aceasta, îți poți clăti părul cu apă călie.

- Ia o lingură de sare și pune-o într-o cană cu ceai negru. După ce s-a răcit ceaiul, îți recomandăm să îl strecori. Acest lichid va fi folosit pentru un masaj ce va viza rădăcinile firelor de păr. După masaj, este de preferat ca acest lichid să fie lăsat pe păr încă aproximativ o oră, după care să fie îndepărtat cu puțina apă călie.

Mare atenție! Nu vă spălați pe cap cu șampon după ce ați aplicat unul din aceste tratamente!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu