Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cine bârfește mai mult: Femeile sau Bărbații?

barbati barfitoriCredeai ca femeilor le place sa barfeasca? Poate ca da, insa cine barfeste mai mult dintre femei si barbati? Raspunsul te va surprinde!

Conform unui studiu recent, barbatii sunt barfitori mult mai mari decat femeile. Acestia vorbesc, paradoxal, mult mai mult decat am crede, despre lucruri care nu ii privesc. De asemenea, studiul a tras concluzia ca barbatii barfesc mai mult decat femeile pentru ca nu se pot exprima la fel de bine precum acestea.

Haideti sa o luam cu inceputul. Exista mai multe categorii de barbati. De-a lungul vietii tale vei intalni barbati introvertiti sau barbati (extrovertiti) care nu se vor mai opri din vorbit. Vor exista cazuri cand acest vorbit mult chiar va avea un rost si nu va reprezenta neaparat o barfa, insa ideea ca femeile ar fi mai critice decat barbatii este gresita. Barbatii au un spirit critic mult mai dezvoltat, iar odata ce incep sa vorbeasca, parca nu se mai opresc pana nu exprima clar ceea ce au de gand sa comunice, iar asta in medie, dureaza ceva.

Nu toti barbatii sunt la fel. Exista si exceptii. De obicei, iti poti da seama care sunt barbatii barfitori destul de usor. In general, acestia nu stau foarte bine cu complimentele. Cel mai des vei auzi cate o vorba frumoasa din partea lor, de Craciun, Pasti si ziua ta de nastere. Chiar si asa, nu este frumos sa generalizam, insa un lucru e sigur, barbatii care au dificultati in exprimare, vor oferi complimente foarte rar unei femei, iar cand va veni vorba de barfit, vor fi primii. Asadar, data viitoare cand un barbat iti va reprosa ca barfesti prea mult, aminteste-i care sex este mai barfitor. Ar fi bine totusi sa nu ajungeti la acest tip de discutii, pana la urma, barfa nu ajuta nimanui.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu