Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Ce spune sportul practicat despre personalitatea ta

sport practicat personalitateExercitiile fizice, sportul, miscarea, toate acestea te definesc atat fizic cat si spiritual. Stiai insa ca exista anumite trasaturi de personalitate care te definesc ca persoana, in functie de sportul pe care il practici? 

Iata care sunt acestea:

Biciclism
Daca iti place sa te dai des cu bicicleta, asta inseamna ca esti o persoana calma si relaxata. De cele mai multe ori preferi sa nu te agiti cand apare o problema si reusesti sa faci fata cu brio oricarui tip de depresie. Problema ta ar fi ca esti putin materialist, dar asta se poate rezolva.

Alergat
Esti o persoana foarte extrovertita. Iti place natura, iti place sa fii in centrul atentiei, sa fii sufletul petrecerilor si  iubesti viata din plin. Veselia este punctul tau forte.

Inot
Se spune despre inotatori ca sunt niste amanti desavarsiti, poate cei mai buni chiar. Persoane fericite, sanatoase si ordonate. Vei vedea des inotatori care vor dori sa imparta cu ceilalti ceea ce si ei au. Poate tocmai de aceea sunt niste amanti buni.

Plimbat
Esti o persoana emotiva si solitara. Nu iti place sa socializezi tot timpul si ai nevoie de momente cand vrei sa fii doar tu si cu gandurile tale. Nu iti place sa atragi atentia asupra ta si vei incerca tot timpul sa fii undeva in umbra. Spre deosebire de biciclisti, nu esti deloc materialist ci din contra, esti foarte darnic. Top 20 beneficii ale unei plimbari!

Yoga
Esti o persoana foarte agreabila, pe care toata lumea o suporta si oricine se poate intelege cu tine. Desi nu esti sufletul petrecerii, reusesti sa atragi multi simpatizanti, peste tot pe unde ai merge. De asemenea, la fel ca plimbaretii, nu esti deloc materialist. 5 sfaturi daca vrei sa te apuci de Yoga

Fitness, sala de forta
Esti o persoana echilibrata, care duce o viata ordonata. Nu esti foarte greu de multumit si reusesti sa apreciezi ceea ce ai in jurul tau. Esti o persoana fericita si ii faci fericiti si pe cei din jurul tau. 5 lucruri de retinut la sala
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu