Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 motive pentru care este bine sa dansezi

beneficiile dansului
Dansul este hobby-ul perfect care te provoaca si te relaxeaza in acelasi timp. Foarte multe persoane aleg in ultima perioada dansul pentru a-si ocupa timpul liber, iar aici sunt 5 motive pentru care se intampla acest lucru. 

1. Te face fericit
Toata lumea stie ca practicarea oricarui tip de sport duce la ridicarea nivelului de endorfine din creier, lucru ce stimuleaza fericirea. Diferenta dintre dans si celelalte activitati sportive, este ca acesta include si muzica, ceea ce accentueaza acea starea de bine. Pe langa asta, dansul iti da extrem de multa energie, motiv pentru care, spre deosebire de alte sporturi, nu pare deloc greu de practicat.

2. Ajuta interactiunea
In general, dansatorii fac parte fie dintr-o pereche, fie dintr-un grup. Astfel, dansul sustine interactiunea dintre oameni prin simplul fapt ca toti fac ceea ce le place. Chiar daca esti o persoana care se integreaza mai greu, in momentul in care vei intra intr-un grup de dans, vei uita de aceasta problema si in scurt timp vei deveni foarte sociabil. Asadar, daca iti cauti perechea, un cerc de dans pare sa fie ideal pentru tine.

3. Creste increderea de sine
Simplul fapt ca te simti atat de bine sa dansezi si sa faci parte dintr-un grup, iti va creste increderea de sine.  Dansul, practicat la un nivel mediu, nu este deloc ceva greu de facut. Pana la urma, fiecare danseaza in felul lui, cum poate, si de obicei se simte incredibil de bine cand face asta. Dansul reprezinta o exteriorizare si o eliberare in acelasi timp, insa cel mai important, nu are reguli! Aceasta din urma are cea mai mare influenta in rezolvarea problemelor de incredere, deoarece neavand reguli, nu exista greseli si atunci dispare acea frica de esec.

4. Reprezinta o provocare
Daca alegi practicarea dansului la un nivel mai avansat, acesta va deveni o adevarata provocare. Exista anumite miscari care iti forteaza muschii si anumite poziti nu foarte confortabile, insa merita, crede-ma! Dansul reprezinta o provocare fizica, dar si psihica, deoarece trebuie coordonat tot corpul. In cele din urma, rezultatul va fi atat de satisfacator, incat vei uita de toate obstacolele intalnite pana atunci.

5. Este o activitate diversa
Dansul iti da intotdeauna posibilitatea de a alege intre diferite genuri. Astfel, fiecare om se poate asocia cu un anumit gen care il descrie in totalitate. Aceasta este cea mai buna calitate a dansului, deoarece fiecare persoana este diferita in felul ei si nu este nevoita sa faca ce fac alti dansatori. Are chiar si posibilitatea de a-si crea propiul stil de dans, fara vreo restrictie.

Apropo, dansul reprezinta de asemenea o metoda foarte buna de a scapa de plictiseala acumulata in relatie.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu