Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Suferi de migrene? Iată câteva remedii rapide!

Dacă suferi în mod constant de dureri de cap, încearcă să treci la un stil de viață mai sănătos, cu o dietă echilibrată care sa includă fructe și legume proaspete.

Chiar dacă migrena pleacă de la o simplă durere de cap, raceală, stres, sau lipsa de somn, iata câteva remedii pentru a scăpa de aceasta.

Dormi puțin
Dacă te pui să dormi, chiar și pentru o perioadă mai scurtă de timp, vei observa cum intensitatea durerii de cap va fi redusă. Grijă mare, să nu dormi prea mult pentru că un somn prelungit ar putea chiar să agraveze această durere. Un somn scurt de 20-30 de minute ar trebui să fie suficient.

Exerciții de respirație
Respiră încet și rar. Inspira și expiră încet. O tehnica foarte buna este cea folosita de soldatii trupelor speciale. Iti recomandam articolul scapa de stres: exercitii de respiratie folosite de trupele speciale.

Masaj la cap
Se cunoaște bine faptul că masajele ajută la reducerea durerilor de cap. Masează-ți tâmplele ușor, cu ajutorul degetelor, într-un mod circular. Dacă poți, roagă pe cineva să îți maseze fruntea, ceafa și partea de sus a capului.

Aromaterapie
Poate că nu știai, dar exista câteva mirosuri care te calmeaza. Acestea nu doar că îți vor reduce durerea de cap, dar îți vor da și o stare de bine. Recomandăm uleiuri de lavanda, ylang ylang, lemn de santal sau vanilie.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu