Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Cresterea dintilor la bebelusi

cresterea dintilor bebelusiBebelusului tau incep sa ii creasca dintii si nu stii ce sa faci? In aceasta perioada, copilul tau poate fi destul de irascibil si morocanos. Iata tot ce trebue sa stii despre cresterea dintilor.

Dintii incep sa ii creasca bebelusului tau, aproximativ pe la varsta de 6 luni. Fiecare bebelus este diferit in felul sau, iar expertii spun ca este ceva normal ca dintii sa creasca oricand undeva intre 4 si 12 luni.

Care sunt simptomele atunci cand le cresc dintii:
Multi bebelusi pot fi foarte irascibili atunci cand incep sa le creasca dintii. Iritatiile incep sa apara cu aproximativ 5 zile inainte ca dintii sa poata fi observati. In tot acest timp, copilul dumneavoastra va avea nevoie de ceva pe care sa mestece, pentru ca aest proces elibereaza putin din acea durere. Salivatul incontrolabil este considerat a fi ceva normal in aceasta perioada cand cresc dintii, insa asigurati-va ca il stergeti constant. Unii bebelusi pot avea chiar si febra din cauza aparitiei noilor dintisori, insa aceasta dispare in 1-2 zile. Daca simptomele persista, consultati un medic specialist.

Cum puteti sa va ajutati bebelusul sa nu mai sufere:
- Asigurati-va ca aveti degetele curate si masati-i gingiile foarte usor. Acest lucru va elibera putin din durere.
- Dati-i mereu bebelusului ceva pe care sa mestece. Are nevoie de ceva pe care sa mestece in mod constant pentru a scapa de durere.
- Consultati un medic specialist pentru a fi siguri ca faceti ce trebuie si ca dintisorii micutului cresc in conditii normale.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu