Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Ce admiră orice bărbat la o femeie

Poate că bărbații sunt mai secretoși și nu îți vor spune tot timpul, însă sunt câteva lucruri pe care fiecare dintre ei le admiră cu adevarat la o femeie.

Multe femei se plâng că bărbații lor nu comunică atât de mult cu ele, pe cât și-ar dori, și că ar vrea ca aceștia să fie mai deschiși pentru că nu tot timpul își pot da seama de ceea ce vor aceștia. Chiar dacă bărbații nu vor recunoaște tot timpul, sunt câteva lucruri pe care le admiră foarte foarte mult la o femeie.

Bunătatea și blândețea
De fiecare dată când îți vei arăta blândețea, iubitul tău va trage cu coada ochiului și va simți fluturi în stomac, amintindu-și cât de mult te iubește. De fiecare dată când ajuți pe cineva sau consolezi o persoana tristă, nu vei face nimic altceva decât să câștigi mai multă iubire și apreciere din partea lui.

Când te joci cu părul lui
Deși se va da lovit și îți va spune că nu îi place să faci asta și că îi strici freza pe care s-a chinuit mult să o facă, chiar daca cele mai multe ori nu a durat mai mult de cinci minute, asta este doar la suprafață. Adevărul este că mâna ta în părul lui este cel mai frumos lucru care i se poata întâmpla. Se va simți mult mai iubit și apreciat, pe lângă faptul că vei aduce și mai multă căldura în relație, cu acest gest.

Ai nevoie de el
Bărbații adoră să se simtă eroi. Vor ei să fie cei care repară absolut orice. Un bărbat vrea să fie acea persoană importantă de care să depinzi aproape tot timpul. Abia va aștepta să îi spui că ai nevoie de el și că nu poți face un lucru fără ajutorul lui.

Pasiunea
Bărbații iubesc femeile care au vise și care luptă zi de zi pentru a-și îndeplini aceste vise. Bărbații se simt atrași de femeile care fac lucrurile care le plac în viață, și care sunt cu picioarele pe pământ.

Citeste si: cum sa castigi inima unui barbat.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu