Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Află-ți viitorul! Care este numărul destinului tau?


Numerologia este una dintre cele mai simple stiinte oculte, iar cu ajutorul acesteia puteti afla totul despre o persoana si va puteti descifra secretele viitorului ascunse in numere. Pentru a-ti afla numarul destinului tot ce trebuie sa faci este sa aduni cifrele care formeaza data de nastere.

Exemplu de calcul al numarului destinului :
Ziua de nastere -  28 = 2+8= 10 = 1+0 = 1
Luna nasterii - 08 = 0+8=8
Anul nasterii- 1996 = 1+9+9+6 = 25 = 2+5 = 7
Suma – 1+8+7 = 16
Numarul Destinului – 1+6= 7

Dupa ce ati facut acest calcul simplu, cititi caracteristicile pentru a afla drumul care va este predestinat.

-Numarul destinului 1–
Numarul 1 se evidentiaza prin individualism, independenta si dorinta de realizare personala, iar acest numar va ofera confera un mare potential de a deveni conducatori. Nu va place sa va stea nimeni si nimic in cale si va asumati intotdeauna responsabilitatea de a fi protector fata de cei dragi.
Impuneti mereu respect, atentie si sunteti autoritari atunci cand lucrurile nu ies asa cum va doriti. Aveti un simt creativ si original care va ajuta sa va faceti mereu remarcat, dar puteti deveni extrem de perfectionisti, fiind deseori greu de multumit.

Persoanele guvernante de cifra 1 atrag oamenii in jurul lor datorita optimimsmului, capacitatii de a oferi sustinere in momentele dificile, poftei de viata si emanarii energiilor pozitive. Sunt niste persoane sincere si vesele, dar resping in totalitate restrictiile si regulile.
Datorita cifrei 1, care este guvernata de Soare, sunteti o persoana extreme de puternica, psihic si fizic. Sunteti firi posesive si dominante atunci cand iubiti. Aceste sentimente se pot transforma chiar in gelozie si brutalitate. Din cauza simtului foarte dezvoltat al posesiunii, cei care se incadreaza la numarul 1, pot fi imprevizibili atunci cand se ataseaza de o persoana. Pot avea relatii care sa dureze o viata cu numerele 2 si 6.

Planeta – Soarele
Piatra - Rubinul
Metalul - Aurul
Ziua favorabila - Duminica
Numere norocoase - 1,3,9

-Numarul destinului 2-
Firi sensibile, timide si influentabile. In orice situatie s-ar afla, reusesc mereu sa ii inteleaga pe cei din jur, ceea ce ii face pe ceilalti sa apeleze la ei pentru medierea conflictelor. In general, le pasa de ceilalti au incredere in oameni si doresc sa ii ajute.
Personalitatea unui individ nascut sub numarul 2 va fi dominata de dorinta de colaborare, diplomatie, si respect pentru persoanele din jur. Aceste persoane trebuie sa invete sa nu mai despice firu-n patru si sa aiba incredere in intuitia lor. Ei sufera de neincredere in propria persoana, care formeaza de-a lungul timpului un complex de inferioritate. Ar trebui sa aiba mai multa incredere in sine si in capacitatile lor naturale.

Persoanele guvernante de numarul 2 pot ajunge medici, psihologi, psihiatrii, se pot remarca in domeniul cercetarilor medicale sau al stiintelor oculte. Succesul lor va fi datorita capacitatii de analiza si abilitatii lor de a lucra armonios atat singuri, cat si impreuna cu colaboratori.
In dragoste isi doresc stabilitate si siguranta. Isi pot dedica toata viata unei persoane, dar inainte sa inceapa relatia trebuie sa se asigure ca persoana iubita merita efortul.  Caminul, familia si relatia cu jumatatea lor sunt cele mai importante lucruri in viata pentru ei. Vor gasi fericirea alaturi de un alt numar 2, de un 4, sau de un 6.

Planeta - Luna
Piatra - Safir
Metalul - Argint
Ziua favorabila - Luni
Numere norocose - 2, 7, 9

-Numarul destinului 3-
Indivizii nascuti sub numarul destinului 3 sunt persoane energice si ingenioase. De asemenea, au multiple interese si o sete nesfarsita de cunoastere, insotita de un talent de neegalat. Firea exuberanta ii va ajuta sa ajunga unde doresc, daca stiu sa isi canalizeze bine energia si talentul.
Acestia ar putea fi caracterizati ca fiind comunicativi, sociabili si cu o excelenta capacitate creatoare. De obicei sunt foarte visatori, avand tendinta sa vada viata in roz. Trec cu greutate peste o dezamagire si nu accepta sa fie pusi pe al doilea plan. Multe persoane nascute sub numarul 3 pot avea dificultati pe plan financiar, avand tendinta sa fie dezorganizati si neseriosi in legatura cu raspunderile pe care le primesc.

Cei nascuti sub Numarul Destinului 3 sunt buni ca actori, arhitecti, fotografi, sau alte domenii cu inclinatii spre arta, datorita naturii lor libere, artistice si creative pe care o poseda. Atata timp cat iubesc ceea ce fac, vor face tot posibilul sa exceleze si sa fie cei mai buni in domeniul ales.
In dragoste vor fi intotdeauna fideli, delicate si tandri. Isi iubesc familia si ar face tot ceea ce le sta in putinta ca sa-si vada persoana iubita, fericita. Nu sunt firi posesive, sau dominante, iarta cu usurinta si termperamentul lor, nu le ingaduie sa pastreze ranchiuna. Pot sa isi gaseasca jumatatea intr-un numar 3, 1 sau 9, aceste numere fiind la fel de optimiste si pline de viata ca ei.

Planeta - Jupiter
Piatra - Smarald
Metalul - Zinc
Ziua favorabila - Joi
Numere norocoase - 3, 9

-Numarul destinului 4-
Numărul de destin 4 va simboliza consecventa, eficacitatea, ambitia, dreptatea, logica si disciplina. Persoanele nascute sub semnul acestei vibratii sunt profunde, responsabile si demne de incredere. Seriozitatea, simtul practic si harnicia care ii caracterizeaza, le provoaca o adevarata panica patologica in fata riscului, aventurii sau schimbarilor neasteptate.
Persoanele cu numărul de destin 4 sunt persoane senine, linistite, temperate, perseverente, statornice, care se exteriorizeaza putin. Deseori nu cunosc bucuria sau linistea sufleteasca. In general au o fire inchisa, dar desi sunt constienti de acest lucru si-l regreta, nu reusesc sa se indrepte, fiindu-le foarte greu sa se lase condusi de sentimente si emotii. Sunt dusmani ai lenei si indolentei, uneori fiind prea exigenti cu ei insisi si prea perfectionisti, neacceptand greselile celor din jurul lor.

Punctul forte al numarului 4 il va constitui abordarea unei profesii care necesita putere de concentrare, minutiozitate si calm. Acesti oameni, muncesc ordonat si sistematic, facand fata tuturor activitatilor monotone pe care alte persoane le resping. Se dedica trup si suflet activitatilor pe care le desfasoara. Nu sunt persoane cu un simt creative dezvoltat, exceland insa in lumea certitudinilor si realitatilor materiale. Tot ce obtin in viata se datoreaza propriilor eforturi si vointe.
In relatiile cu personele de sex opus, fidelitatea si sinceritatea sunt incontestabile. Le este greu sa isi arate sentimentele, fiindu-le dificil sa fie romantici si sa-si dovedeasca dragostea. Persoanele in care vor gasi intelegere si dragoste sunt numerele 2, 6 si 7.

Planeta - Saturn
Piatra - Safir
Metalul - Plumb
Ziua favorabila - Miercuri
Numere norocoase - 4, 7, 9

Provident Romania

-Numarul destinului 5-
Numarul 5 simbolizeaza perfectiunea umana, conform teoriei lui Pitagora. Persoanele nascute sub acest semn poseda o inteligenta remarcabila, aptitudini creatoare si o gandire abila si dinamica. Este numarul cel mai nelinistit, plin de viata si schimbator, din intreaga scara numerologica.
Sunt originali in actiuni si gandire, intotdeauna avand idei inovatoare si iubind sa experimenteze necunoscutul. Sunt mereu in cautare de aventura si experiente noi. Dispun de o perceptie iesita din comun, sunt persoane foarte curioase, dar sunt sfatuiti sa invete sa se concentreze pentru a-si atinge toate obiectivele propuse. Au un suflet nobil si le place sa ii ajute pe cei din jurul lor, iarta foarte repede, dar nu pot invata sa-si stapaneasca pornirile atunci cand sunt nervosi.

Pentru ei, succesul nu inseamna doar putere si bani, placandu-le sa isi puna in valoare cele mai alese insusiri pentru a dobandi o buna pozitie in ierarhia sociala. Datorita curajului indraznet care deseori atinge eroismul, meseriile care li s-ar potrivi ar fi criminalistica, cercetarea, sportul de performanta sau planorismul. Pot fi foarte buni de asemenea si ca exploratori. Pot castiga bani cu mare usurinta, insa le este dificil sa ii pastreze datorita generozitatii lor.
Sexul opus se vede atras adesea numarul 5, ei fiind persoane romantice, pasionale si tandre care viseaza sa fie protagonistii unor minunate povesti de dragoste. Alaturi de un alt numar 5 ar avea aproape oricine o casnicie fericita si placuta, iar legatura dintre ei ar fi una furtunoasa, nebuna, dar intotdeauna fericita.

Planeta - Mercur
Piatra - Matostatul
Metalul - Mercur
Ziua favorabila - Miercuri
Numere norocoase
- 2, 5, 7

-Numarul destinului 6-
Cei nascuti sub Numarul Destinului 6 au un mare simt al compasiunii si cauta in permanenta sa ii ajute pe cei din jurul lor. Ei sunt cei care pot mentine armonia si intelegerea intr-o familie sau intr-un grup de prieteni. Sunt niste familisti convinsi si parinti minunati, oferind protectie, caldura si intelegere fata de copii.
Tandri, linistiti, cu un temperament placut, se fac iubiti de cei din jur, prin tactul si farmecul de care dispun. A castiga prietenia cuiva nu este o problema pentru ei, intotdeauna se poate conta pe incredere si fidelitate din partea lor. Sunt conservatori si traditionali in idei si opinii, in acelasi timp fiind si foarte idealisti, sentimentali si niste romantici incurabili. Latura negativa a acestui numar aduce o tendinta catre exagerare si exces de zel, dar avand tendinta sa renunte usor atunci cand are probleme.

Numarul Destinului 6 dispune de aptitudini artistice si creatoare foarte bine dezvoltate, dar manifesta nesiguranta, timiditate si nesiguranta fata de propriile puteri. O meserie buna este aceea in contactul direct cu alte persoane. Datorita simtului umanitar dezvoltat, acestora le este recomandat sa se orienteze spre profesii precum doctori, profesori sau psihologi.
In dragoste, sunt loiali, afectuosi, placuti, luand iubirea in serios datorita profunzimii sentimentelor. Sunt mereu in cautarea ‘dragostei adevarate’, dar in momentul in care s-au indragostit cu adevarat, vor avea in vedere casatoria. Alaturi de persoana iubita gasesc linistea si fericirea adevarata, partenerii ideali pentru ei fiind tot un numar 6, sau numarul 2.

Planeta - Venus
Piatra - Smaraldul
Metalul - Cuprul
Ziua favorabila - Vineri
Numere norocoase - 3, 6, 8

Numerologie (Garbo.ro)

-Numarul destinului 7-
Este numarul magic care reprezinta momentul in care omul depaseste conditia terestra si isi poate indrepta privirea catre necunoscut, cautand perfectiunea spirituala. Persoanele nascute sub semnul acestei Vibratii sunt inspirate si receptive. Este bine sa aiba incredere in presentimentele lor, intrucat dispun de forte psihice deosebite, de o intuitie mai puternica decat a altora. Au un spirit de observatie foarte accentuat si o curiozitate ce nu cunoaste limite. Nu vor inceta niciodata sa caute perfectiunea, frumosul, adevarul si “de ce”-ul lucrurilor.

Sunt originali, creativi, orgoliosi, individualisti si independenti; atat de independenti incat le vine greu sa primeasca un sfat sau un ajutor din afara. De aceea Numarul 7 isi va urma propriile idei pana la ultimele consecinte, fara sa tina seama de parerea sau judecata altora. Va avea intotdeauna curajul sa nu cedeze in fata altor opinii, aparandu-si credinta. Atrasi de tot ceea ce inseamna “mister”, sunt interesati de cunoasterea civilizatiilor vechi, a religiilor, stiintelor oculte si a parapsihologiei.

Cerceteaza, studiaza si citesc, fara intrerupere. Datorita cunostintelor acumulate, sfaturile si intelepciunea lor sunt foarte apreciate. Vor cauta mereu perfectiunea, idealurile si scopurile lor fiind uneori imposibil de realizat.
In plan profesional sunt capabili sa castige cu usurinta increderea colegilor, fiind admirati pentru cultura si cunostintele lor dobandite prin lectura, studiu, cercetare si analiza. Minte patrunzatoare si analitica, rationamentele stralucite il ajuta sa descopere, sa creeze, sa se perfectioneze in diferite domenii ale stiintei, cercetarii si inventiei. Numarul 7 este cel mai putin materialist de pe scara numerologica.

Sunt niste persoane visatoare, emotive si sensibile in dragoste. Tind sa devina timizi si introvertiti din cauza profunzimii sentimentelor lor. Le este greu sa-si exteriorizeze emotiile, sa le exprime in cuvinte. Sunt vulnerabili, avand nevoie sa fie protejati, dar datorita orgoliului nu vor recunoaste acest lucru. Se va intelege perfect cu un alt numar 7, sau cu un numar 4. Cu aceste numere se va putea destinde, va putea invata sa iubeasca cu adevarat si va avea o conexiune spirituala excelenta.

Planeta - Luna
Piatra - Ametist
Metalul - Zinc
Ziua favorabila - Duminica
Numere norocoase - 1, 5, 7

-Numarul destinului 8-
Numarul 8 simbolizeaza fortele materiale concentrate in atingerea aspiratiilor omului. Reprezinta puterea si dreptatea suprema care se revarsa asupra fiintelor umane, cand eforturile acestora trebuie rasplatite, conferindu-le pozitie materiala si spirituala corespunzatoare.
Numerele 8 sunt energice, combative, ambitioase, capabile, echilibrate si sigure de ele insele. Au o personalitate deosebit de puternica si un spirit de initiativa extraordinar. Extremisti, impulsivi, ambitiosi, luptatori, hotarati si foarte indrazneti, in general nu se tem de nimic, indraznind sa faca lucruri la care altii nici nu viseaza. Curajul lor se naste din marea incredere pe care o au in ei insisi, in puterea lor de judecata si de discernamant. Sunt persoane care poseda un foarte dezvoltat simt al dreptatii si eticii. Intotdeauna incearca sa fie impartiale, oneste si obiective in judecatile lor.

Cei nascuti sub semnul acestei Vibratii dispun de insusirile necesare atingerii oricarui scop, desi, prin aptitudinile si abilitatea lor, pot straluci mai mult in lumea finantelor, politicii si afacerilor. Le place riscul, de aceea sunt oamenii potriviti pentru a schimba mersul unei afaceri in prag de faliment. In ceea ce priveste profesia, cei nascuti sub semnul acestei vVibratii pot fi: avocati, judecatori, executori, profesori, lideri in politica si finante.

Sunt exigenti cand vine vorba sa-si gaseasca un partener, dorind ca acestia sa le ofere exact lucrurile care ei le cer,  in caz contrar incercand sa ii schimbe. Nu sunt persoane romantice, nu pun dragostea pe primul loc, dar alaturi de un numar 2 sau 6 va fi fericit, pentru ca va putea domina si va primi afectiunea dorita.
Planeta - Marte
Piatra - Topazul
Metalul - Plumbul
Ziua favorabila - Marti
Numere norocoase - 1, 6, 8

Numerologie (Garbo.ro)

-Numarul destinului 9-
Calitatile pozitive ale numarului 9 sunt intelegerea, toleranta, rabdarea si sensibilitatea. Persoanele cu numarul 9 sunt foarte magnetice si enigmatice, cu o minte foarte receptiva si stabila din punct de vedere psihic. Sunt foarte generose si intuitive, cu premonitii puternice. Intuiesc ceea ce se va intampla, patrund usor in forul interior al celorlalti. Intuitia si capacitatea spirituala le mentin in contact cu esenta naturii cosmice, dandu-le in fiecare moment, inspiratia necesara. Putini oameni sunt mai nobili, mai plini de abnegatie, caritabili si altruisti ca Numarul 9.

Sunt extrem de independenti si orgoliosi, neacceptand constrangerile de niciun fel. Desi in societate par veseli, comunicativi si deschisi, in cea mai mare parte, nativii acestei vibratii sunt fiinte solitare, iar legaturile lor cu ceilalti sunt superficiale si de scurta durata. Idealisti, dispun de o sinceritate care uneori poate dauna. Acest numar 9 este adesea curajos, aventurier si revolutionar, iubeste calatoriile in locuri necunoscute si ii place sa exploreze.

Capacitatea de observatie, eficienta si usurinta cu care un Numar 9 rezolva problemele sau recurge la solutii si alternative noi care sa inlature obstacolele intalnite in cariera profesionala, ii va oferi posibilitatea de a cunoaste succesul in orice tip de activitate pe care o desfasoara. Cele mai importante succese le vor obtine in domeniul ajutorului social si umanitar.
Sunt persoane sentimentale, emotive, tandre, dar care nu isi exteriorizeaza sentimentele. Idealisti, romantici si visatori, se indragostesc de multe ori pana intalnesc dragostea adevarata si definitiva, careia i se dedica in intregime. Cele mai bune relatii sunt cu un alt numar 9 sau cu un numar 7. Cautarea perfectiunii interioare ii caracterizeaza pe amandoi si manifesta aceleasi nevoi de cunoastere, sensibilitate, aptitudini clarvazatoare si telepatice.

Planeta - Marte
Piatra - Diamantul
Metalul - Fierul
Ziua favorabila - Marti
Numere norocoase - 4, 7, 9

Distribuie acest articol prietenilor tai si vezi care le este numarul destinului!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu