Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7 motive pentru care prietena te-a parasit

Dintr-o dată ești singur și nu știi de ce? Iată câteva motive pentru care prietena ta te-a părăsit. 

Cu siguranță că poate să îți fie greu, în special dacă ai fost într-o relație de lungă durată, care s-a încheiat brusc și te simți parcă lovit de tren pentru că încă nu știi ce s-a întâmplat. Ar putea să îți spună că nu tu ai fost de vină, ci ea, însă cel mai probabil tu ai fost de fapt de vină.

Trebuie să înțelegi în primul rând că nicio femeie nu va pune capăt unei relații dacă totul decurge cum trebuie. Dacă ești suficient de bărbat și poți accepta adevărul, probabil îți va spune la un moment dat toată povestea din spatele deciziilor ei. Chiar și așa, nimănui nu îi place să ofere vești rele, așa că te vei alege cel mai probabil cu o variantă diplomată a poveștii adevărate și va trebui singur să afli ce s-a întâmplat. Vezi si: 5 minciuni spuse de iubita ta

TeamDeals

Iată care sunt cele mai importante motive pentru care probabil că prietena ta te-a părăsit.

Se simțea sufocată
O iubeai și voiai să fii cu ea mai tot timpul, însă nu ți-ai dat seama că poate ar fi avut și ea nevoie de puțină libertate, de puțin timp petrecut alături de prieteni. Ca și tine, ea se bucură la fel de mult de atenția primită din partea sexului opus, așa că din când în când poate și-ar dori și ea să mai iasă în oraș cu fetele. Dacă ai făcut des scene de gelozie și ai fost posesiv atunci când venea vorba ca ea să iasa cu prietenele ei, probabil că ai îndepărtat-o și acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care te-a părăsit. Până la urmă, tot ce ai făcut a fost să îi îngrădești libertatea și să îi dai impresia că ești mai puțin bărbat decât ceilalți.

Erai dependent de ea
Nu aveai propria ta viață. Tot ce făceai era să stai cu ea. Ea era singura cu care îți petreceai timpul. Încetul cu încetul ai renunțat și la prieteni pentru ea. O sunai chiar și la lucru din când în când ca să o verifici. În loc să fii un bărbat de care ea să depindă, erai mai degrabă o greutate de picior pentru ea. Un pic de mister și autocontrol sunt necesare pentru ca să o poți ține lângă tine.

Era pe post de consilier
Orice femeie își dorește să fie iubită și îngrijită. Chiar și așa, tu o foloseai ca pe un umăr pe care să plângi și cam atât. Ai înnebunit-o cu problemele tale din viața de zi cu zi, sperând că ea are toate răspunsurile pentru tine. Ai făcut-o să se simtă ca o mamă față de tine, iar asta a făcut-o să își schimbe percepția față de tine. A început să te vadă ca pe un copil și nu ca pe un bărbat. Nicio femeie nu are nevoie de un copil plângăcios pe care să îl țină de mână, în loc de bărbat. Vezi si: 5 calitati pe care sa le cauti la un barbat

Ai probleme cu igiena
Mănânci cu gura deschisă, îți miroase gura și obișnuiești să râgâi în public. Probabil că nu ți-a spus niciodată, de rușine, însă poate fi unul dintre motivele pentru care te-a părăsit. Dacă ea nu ți-a spus de aceste probleme, asta nu înseamnă că ele nu au existat niciodată. Ar fi bine pentru tine să știi care sunt cele 7 consumabile care ne fac sa mirosim urat.

Erai slab la pat
De cele mai multe ori ajungeai să termini primul treaba iar pe ea să o lași cu ochii în soare... sau în tavan. Te-ai gândit ca poate este totul bine și că nu o deranjeaă prea tare, dar se poate să te fi înșelat și să nu îi fi oferit înapoi în aceeași cantitate în care ți-a oferit ea.

Nu ai încredere în tine
Chiar dacă un bărbat este urât, atât timp cât are încredere și stimă de sine, poate să cucerească foarte ușor o femeie. Dacă nu ai încredere în tine în schimb, nu mai contează cât de bine arăți pentru că oricum nu vei fi în stare să fii cu nicio femeie. Poate că acesta a fost și motivul pentru care prietena te-a părăsit. Erai prea timid sau rușinos ca să fi putut socializa cu prietenii ei. Este greu să fii alături de un bărbat care nu are încredere în el. Cum vei putea tu să ai grijă de ea, dacă nu ai grijă de tine?

Nu se mai simțea atrasă de tine
Chiar dacă poate atracția încă era la fel de mare, acea conexiune, acea iubire, nu mai era la fel. Probabil că nu vă potriveați deloc în materie de muzică, filme sau mâncare. Te-ai gândit poate că nu ai făcut niciodată un efort prea mare ca să o înțelegi? Sau să îi înțelegi și să îi satisfaci preferințele?

Nu uita, fundația unei relații solide și de lungă durată se bazează pe încredere, comunicare și respect. Poate că data viitoare va fi mai bine. Citeste si: 5 mituri despre iubire, distruse!
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu