Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7 joburi ciudate din jurul lumii

Fiecare are cate o meserie, insa imaginatia unora depaseste orice limite, atunci cand vine vorba de joburi. Astazi va punem la dispozitie o lista cu 7 dintre cele mai ciudate joburi din lume.

1. Serviciul japonez de cerut scuze
Cateva companii din Japonia se ofera sa isi ceara scuze, din partea clientilor, contra cost, normal. Costurile variaza de la 96 de dolari pentru scuzele telefonice, dar pot ajunge chiar si la 240 de dolari pentru cele fata in fata. Plansul costa suplimentar!

2. Autobuzul Mahmurelii din Las Vegas
La inceput pare o idee buna: te urci in autobuz si primesti hidratare intravenoasa, medicamente antiinflamatoare, medicamente pentru greata pana ce iti revii la o forma mai activa. Asta pana cand iti dai seama ca platesti sa stai intr-un autobuz intunecat cu un ac in vena pentru a-ti reveni dupa o noapte in care deja ai cheltuit o multime de bani si pe care abia ti-o amintesti. Vegasul!3. Inchiriaza-ti jumatatea
Din ce in ce mai popularul serviciu chinezesc “Inchiriaza un iubita/o iubita” a fost creat pentru a evita acele intrebari ciudate de genul “de ce nu esti inca intr-o relatie”, cu care parintii adora sa te copleseasca.

4. Masajele cu serpi
Proprietara unui spa din Israel, Ida Barak, a ales sa isi ajute clientii sa se relaxeze si sa scape de durerile de incheieturi acoperindu-i in serpi. Aparent, nu au interesat-o studiile care arata ca 56% din populatie adulta are fobie de aceste reptile.

5. Bunicute de inchiriat
Cand ai o urgenta in bucatarie, aceasta companie australiana iti ofera o selectie de bunicute din care sa alegi, pentru a te ajuta. Personal, partea mea favorita ii sloganul lor: “Poti avea incredere in bunicutele noastre”.

6. Cenusa transformata in portret
Intotdeauna mi-am dorit, cand mor sa imi pot veghea familia pentru eternitate, dintr-un portret pictat cu propria mea cenusa. Noroc cu acest crematoriu din Virginia, care poate sa ofere acest serviciu incepand de la 127 de dolari.

7. Livrari pentru ultima masa
Un serviciu de catering din Toronto are in meniu ultima masa ceruta de detinutii condamnati la moarte. Bonus, primesti un DVD cu povestea detinutului a carui masa o mananci si o masca de hartie cu fata acestuia.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu