Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

3 tipuri de legume care sunt mai sanatoase cand sunt fierte

Desi mancarea cruda este cea mai sanatoasa pentru ca isi pastreaza nutrientii care in mod normal s-ar elimina prin fierbere, exista totusi cateva legume care aduc beneficii mult mai mari organismului doar atunci cand sunt consumate fierte.

Asparagus: Dupa ce a fost pus la fiert, asparagusul este mult mai bun pentru ca abia acum isi scoate la iveala adevaratele proprietati. Asparagusul este bun pentru inima si pentru sistemul nervos. Aveti grija cat de mult timp il lasati la fiert, pentru ca beneficiile acestuia pot disparea dupa o fierbere indelungata.

Broccoli: Este demonstrat stiintific ca broccoli are mai multe beneficii dupa ce a fost fiert, decat in stare cruda. Se spune ca broccoli poate vindeca pana si cancerul. Este o sursa foarte buna de Vitamina C.

Legume radacinoase: Printre acestea putem enumera legume precum cartofii sau napul. Aceste legume dispun de multe fibre si vitamine. Legumele care au o culoare mai inchisa vor avea efecte mult mai benefice asupra sanatatii. Daca este posibil, indepartati coaja acestora abia dupa ce au fiert, pentru ca astfel, puteti tine la un loc, inauntru, toate acele beneficii.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu