Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Windows 10, oferit gratuit celor care detin deja Windows 7 sau 8

windows 10 gratuitNoul Windows 10 va fi oferit gratuit tuturor celor care detin deja Windows 7 sau Windows 8 cu licenta. Aceasta oferta este valabila numai pentru un an.

Daca folosesti Windows, cu siguranta stii deja ca Windows XP a fost unul dintre cele mai de succes produse facute vreodata de Microsoft. Urmasul lui pe de alta parte, Windows Vista, n-a fost prea stralucit. Desi avea o interfata care arata chiar bine, functionalitatea acestui sistem de operare a lasat de dorit. Cei mai multi utilizatori ai acestui sistem l-au numit ca fiind instabil, lucru care este adevarat.

Dupa Windows Vista, a aparut Windows 7 care s-a descurcat chiar onorabil, imprumutand din stabilitatea lui Windows XP si din interfata spectaculoasa a lui Vista. Putem concluziona de aici ca 7 a fost un succes. Partial, este adevarat. Dupa 7 a aparut Windows 8, care desi nu a avut o priza atat de mare la public precum Windows 7, este considerat un semi-succes, daca stam sa il comparam cu Vista.

Chiar si in aceste conditii in care au aparut versiuni de operare mai noi, exista multi utilizatori de Windows XP chiar si in zilele noastre. Desi cei de la Microsoft nu vor mai oferi asistenta pentru cei care detin Windows XP, oamenii nu par foarte deranjati de asta, in special romanii, care au stiut mereu sa se descurce ei cumva.

 windows 10 interfataA fost anuntata de ceva vreme aparitia noului Windows 10, iar cei de la Microsoft vin si cu o surpriza! Windows 10 va putea fi achizitionat gratuit de catre toti utilizatorii de Windows 7, 8 si 8.1 (cu licenta). Aceasta oferta este valabila numai pentru un an, asadar daca stiti ca detineti unul din aceste sisteme de operare Windows, cu licenta, va veti bucura de noul Windows 10 fara sa trebuiasca sa cheltuiti vreun banut in plus.

Tu vei trece la Windows 10 atunci cand va aparea, sau vei ramane la sistemul de operare curent?
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu