Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

5 tipuri de întâlniri perfecte pentru Valentine’s Day

Eşti îngrijorat că nu ai unde să îţi duci iubita şi îţi este frică să nu dai greş? Următorul articol te va ajuta să fii sigur de alegerea făcută, dar mai ales să nu îţi dezamăgeşti partenera.

locatie ziua indragostitilor

1. Într-un loc cât mai retras
Dacă eşti un adept al romantismului şi vrei ca întâlnirea voastră să fie într-un local, în genul unei cine romantice, sfatul meu este să alegi un local cât mai intim. Poţi face acest lucru prin a merge undeva unde există separeuri şi puteţi fi voi înşivă. Asigură-te că localul are şi ceva rustic în el pentru a menţine nota aceea de romantism, dar şi de mister a întâlnirii.

cina romantica valentines day2. Locul primului sărut
Primul sărut va fi întotdeauna special pt ea şi te asigur că nu va uita în niciun caz locul în care s-a întâmplat. Aşa că, dacă vrei să o surprinzi, du-o acolo. Chiar dacă primul vostru sărut a avut loc afară şi vremea de februarie nu prea ţine cu tine, poţi să stai liniştit şi să fii sigur că o întâlnire de genul îi va pune zâmbetul pe buze cu siguranţă. De ce? Pentru că în primul rând, va aprecia, mai presus de toate, că ţi-ai amintit.

3. Într-un loc cu privelişte
Dacă partenera ta iubeşte natura şi tot ce ţine de ea, du-o undeva sus, de unde să se vadă oraşul perfect. Acest tip de întâlnire trebuie să aibă loc noaptea pentru că orice oraş văzut de sus are magia lui atunci când se aprind luminile. Faptul că întâlnirea se va întâmpla noaptea, nu poate decât să te ajute să o surprinzi. Acest lucru, însă, este valabil doar dacă eşti sigur că ea nu se supără uşor. Aşa că, poţi să nu dai niciun semn toată ziua pentru a mări suspansul, iar după surpriza va fi de zece ori mai dulce.

4. Acasă
În cazul în care locuiţi împreună, acasă este locul perfect de întâlnire pentru că are toată intimitatea de care aveţi nevoie. Ai putea, dacă te pricepi, să îi pregăteşti felul de mâncare preferat, sau măcar să încerci. Dacă nu reuşeşti nicicum, atunci comandă ceva, dar asigură-te că aşezi totul atât de bine, încât să nu pară comandat. Foloseşte lumânări şi tot tacâmul şi ia şi o şampanie, că până la urmă este ziua voastră.

5. La cumpărături
barbat cu trandafir in manaDacă iubita ta este o îndrăgostită iremediabilă a cumpărăturilor, aşa cum majoritatea fetelor sunt, şi dacă tu stai destul de bine cu banii, o poţi duce la mall. Acest lucru se aplică însă, doar dacă ştii că ea nu este o fire romantică. Dacă ai bifat acest aspect, poţi fi sigur că o „excursie” prin mall în care ea să îşi poată face de cap, o să o surprindă şi o să o bucure enorm. Partea rea e că de aici nu prea ai tu foarte multe de câştigat. Dar dacă o iubeşti, nu ai ce face.
P.S. Oriunde alegi să organizezi prima întâlnire, nu trebuie să omiţi un aspect deosebit de important. Florile sunt secretul inimii unei fete, aşa că, dacă începi prin ai oferi chiar şi o singură floare, poţi fi sigur că întâlnirea va fi pe placul ei, oriunde ar avea aceasta loc.
Distribuie pe Google Plus

Te-ar putea interesa si:

    Lasa un comentariu:

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu